FOCUS

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4. Πρεμιέρα και τα πρώτα 4 επεισόδια της δραματικής σειράς του ANT1.  Επεισόδιο 1 - Δευτέρα 23/9/2024, στις 21:00:   Σεπτέμβριος 1925. Ένας νέος άντρας, ο Πέτρος Ασλάν…

Το σόι σου : Επεισόδιο 38 -B κύκλος

Δείτε το επεισόδιο 38 του Β κύκλου της σειράς 'Το σόι σου'

ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ-ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 38

Η Λυδία πέφτει σε κατάθλιψη όταν μαθαίνει από μια συνάδελφό της ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου δέχτηκαν πρόσκληση για την τελετή απονομής βραβείων κοινωνικής προσφοράς, εκτός από την ίδια. Η προσπάθεια που κάνουν ο Σάββας και οι κόρες της να την παρηγορήσουν αντί να βελτιώσουν την κατάσταση φέρνουν αντίθετα αποτελέσματα. 
Στο μεταξύ η Μπέλα καταφτάνει στο σπίτι των Χαμπέων "κουβαλώντας" μαζί της την αλληλογραφία δύο εβδομάδων και το... αποτυχημένο ειδύλλιό της με τον ταχυδρόμο. Ανάμεσα στους φακέλλους βρίσκεται όχι απλά η πρόσκληση της Λυδίας αλλά και η ανακοίνωση της βράβευσής της. Έτσι η Χαρούλα με την Μπέλα ετοιμάζονται να της κάνουν ένα πάρτι-έκπληξη για να το γιορτάσουν αν και ο Βαγγέλης θα προτιμούσε να πάνε στα Βλάχικα. Όμως η συνεννόηση δεν πάει καλά με αποτέλεσμα μια σειρά από εκπλήξεις να αναστατώσουν την οικογένεια.
Δείτε το video ΕΔΩ