Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 33 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 33 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 33 του 1ου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 33 κύκλος 1 -περίληψη

Η Μαρίνα αποφασίζει να συγχωρήσει τον Νικήτα και να προσπαθήσουν να κάνουν μία νέα αρχή. H Κλαίρη όμως καραδοκεί έτοιμη να δημιουργήσει νέα εμπόδια στην σχέση τους. Η Ναταλία βοηθά τον Κωστή να βάψει το δωμάτιο της Σοφίας. Καθώς οι δυο τους έρχονται πιο κοντά, η φιλία τους αρχίζει να αλλάζει χαρακτήρα. Ο Μηνάς προσπαθεί να προσεγγίσει τη Σοφία που πεισμώνει και αντιδρά , φέρνοντάς τον στα όριά του. 
Η Νάσια σοκαρισμένη ανακαλύπτει ότι ο Νικήτας κάνει διπλή ζωή, κοροϊδεύοντας τη Ναταλία ενώ είναι παντρεμένος με την Μαρίνα. Αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στη Ναταλία και την καλεί στο σπίτι της. Η Ελπίδα ομολογεί στην Κατερίνα την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν της. Η Κατερίνα δείχνει κατανόηση αλλά η Ελπίδα αδυνατεί να συγχωρήσει τον εαυτό της. Ο Νίκος προσπαθεί να εντάξει τη Λίζα στην εταιρία αλλά αντιμετωπίζει συνέχεια προβλήματα. Η Λίζα τον πείθει να την ακολουθήσει στην βραδινή της έξοδο σε ένα κλαμπ. Εκεί τον περιμένει μία δυσάρεστη έκπληξη.

Δείτε το video ΕΔΩ