FOCUS

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4

Grand Hotel : Επεισόδια 1-2-3-4. Πρεμιέρα και τα πρώτα 4 επεισόδια της δραματικής σειράς του ANT1.  Επεισόδιο 1 - Δευτέρα 23/9/2024, στις 21:00:   Σεπτέμβριος 1925. Ένας νέος άντρας, ο Πέτρος Ασλάν…

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 36 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 36 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 36 του 1ου κύκλου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 36 κύκλος 1 -περίληψη

Η Νάσια βάζει ντετέκτιβ για να πάρει πληροφορίες για τον Νικήτα και τη ζωή του. Η Ελπίδα γυρίζει στο σπίτι και βλέπει τα πράγματα του Λευτέρη κι αναπολεί τις ευτυχισμένες στιγμές τους στεναχωρημένη. Ο Νίκος μαθαίνει στη Λίζα να οδηγεί και της λέει ότι υπάρχει κάτι μέσα της που την κάνει να φέρεται έτσι και πρέπει να το ανακαλύψουν. Η Μαρίνα με τη Ναταλία τρώνε γλυκό στο σπίτι της Ναταλίας, όταν μπαίνει ο Κωστής που τα βάζει με τη Ναταλία γιατί το χρώμα στο δωμάτιο της Σοφίας δε στέγνωσε. 
Αρχίζουν να μαλώνουν σα ζευγάρι μπροστά στην έκπληκτη Μαρίνα. Ο Δημήτρης πάει στο διαμέρισμα της Μίνας για να της πει να χωρίσουν, αλλά εκεί τον περιμένει μα έκπληξη, ενώ η Αντιγόνη προσπαθεί να βρει τρόπο να δεχτεί η Σοφία το Μηνά. Η παρέα βγαίνει έξω και οι τρεις προσπαθούν να καταλάβουν γιατί ο Λευτέρης έφυγε απ΄ το σπίτι της Ελπίδας, ενώ η Κλαίρη τηλεφωνεί στον Νικήτα και του λέει ότι, αν δεν πάει στο σπίτι της απόψε, θα τα πει όλα στη Μαρίνα για τη Ναταλία

Δείτε το video ΕΔΩ