Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 37 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 37 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 37 του 1ου κύκλου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 37 κύκλος 1 -περίληψη

Ο Νικήτας, ανυποψίαστος, πέφτει στην σατανική παγίδα που του έχει στήσει η Κλαίρη, ενώ την ίδια στιγμή, η ανακοπή καρδιάς που παθαίνει η Κατερίνα αναβάλλει προς το παρόν την αποκάλυψη του ένοχου μυστικού της Ελπίδας. Και καθώς η Νάσια περιμένει συγκινημένη να γιορτάσει για πρώτη φορά μαζί με τη Ναταλία τα γενέθλιά της, το ποτό αλλά και οι μνήμες της μέρας που βρέθηκε παρατημένη στο ίδρυμα, θα φέρουν τη Ναταλία πολύ πιο κοντά στον Κωστή. 
Ένα φιλί στο στόμα, θα ολοκληρώσει αυτό τους το πλησίασμα… Την ίδια στιγμή η Ελπίδα αγωνιά για τη ζωή της Κατερίνας και ο Νικήτας προσπαθεί απεγνωσμένα να κρύψει την αλήθεια από τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο κλοιός στενεύει γύρω του επικίνδυνα

Δείτε το video ΕΔΩ