Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 38 -κύκλος 1 (video και περίληψη)

Βαλς με δώδεκα θεούς: Επεισόδιο 38 -κύκλος 1  (video και περίληψη)
Δείτε σε video το Επεισόδιο 38 του 1ου κύκλου της σειράς Βαλς με 12 θεούς
ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 1ου ΚΥΚΛΟΥ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Το "Βαλς" βασίζεται στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά και η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου κέρδισε από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού .
Η σκηνοθεσία των Ανδρέα Γεωργίου & Δημήτρη Δεμοιράκου και το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου, δημιουργούν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, το οποίο ολοκληρώνεται με το cast ταλαντούχων ηθοποιών. 

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Αντωνία Χαραλάμπους, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Ανδρέου,  Κωνστάντια Παύλου, Γιώργος Τζωρτζής, Έλενα Ευσταθίου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Μιχάλης Μακρής, Άλκης Χρήστου, Ελένη Οδυσσέως,  Γιάννης Ιωάννου, Τζούλη Τσόλκα, Μαρία Μπεγιάζη, Γιώργος Σοφοκλέους, Κώστας Σχοινιού, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου.

Βαλς με δώδεκα θεούς :επεισόδιο 38 κύκλος 1 -περίληψη

,Η Ναταλία αναρωτιέται, γιατί η μητέρα της, της έστειλε την κούκλα για τα γενέθλια της, ενώ έχουν τόσον καιρό να μιλήσουν. Όταν, όμως, η μητέρα της τηλεφωνεί για να της ευχηθεί, της λέει ότι δεν έστειλε αυτή την κούκλα. Στο μεταξύ, η Νάσια ετοιμάζει μια τούρτα για τη Ναταλία στο σπίτι της. Η Κατερίνα συνέρχεται, αλλά είναι στην εντατική κι η Ελπίδα είναι στο πλευρό της. 
Η Μαρίνα πάει στο νοσοκομείο και λέει στην Ελπίδα να πάρει τηλέφωνο το Λευτέρη και να του ζητήσει να γυρίσει στο σπίτι. Η Ναταλία πάει στα γραφεία της Πρόνοιας και ρωτάει να μάθει για την υπάλληλο που πήγε στο πατρικό της, χωρίς να ξέρει ότι πρόκειται για τη Νάσια.
 Ο Νίκος ρωτάει τη Λίζα γιατί του είπε ψέματα ότι δεν ξέρει να οδηγεί. Ο Κωστής λέει στην Αντιγόνη ότι θέλει να πάει η Σοφία σπίτι του το Σαββατοκύριακο, αλλά η Αντιγόνη διαφωνεί. Τελικά, συμφωνούν ν΄ αφήσουν τη Σοφία ν΄ αποφασίσει μόνη της τι θέλει να κάνει. Η Ναταλία πάει στη Νάσια και της λέει ότι την ψάχνει η αληθινή της μητέρα.

Δείτε το video ΕΔΩ