KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23 -Video και περίληψη,

VIDEO KARA SEVDA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 23
Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.
Kara Sevda :Επεισόδιο 23 - περίληψη

Ο Εμίρ δεν μπορεί να συνέλθει από αυτό που μόλις του είπε ο Κεμάλ και πρέπει να αντιμετωπίσει το τραυματικό παρελθόν του.

Μετά από έναν τεράστιο καυγά με τον Γκαλίπ ο τελευταίος δεν μπορεί  πια να αρνηθεί το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας και αναγκάζεται να του πει ορισμένα πράγματα. Ο Εμίρ είναι όμως σίγουρος πως του κρύβει όλόκληρη την αλήθεια και αρχίζει έρευνες για να την μάθει.

Ψάχνοντας να ανακαλύψει το ποιος μπορεί να είναι ο αδερφός του θεωρεί πρώτη πιθανότητα τον Τουφάν...
Ο Κεμάλ δεν εφησυχάζει από το τρομερό πλήγμα μου μόλις κατάφερε στον Εμίρ και κάνει και αυτός τις δικές του έρευνες μήπως και μάθει την ταυτότητα του αδερφού του Εμίρ.Παράλληλα ο Κεμάλ προσπαθεί να μην επηρεαστεί από κάποια σκοτεινά προαισθήματα που τον έχουν κατακλύσει...
Η Νιχάν ακόμα συνεχίζει  να ψάχνει την αλήθεια για τον βράδυ εκείνο χωρίς να πει τίποτα στον Κεμάλ και είναι αποφασισμένη να ανακαλύψει την ταινία που ανέφερε ο Τανέρ.
Ωστόσο πριν περάσει πολύς καιρός οι δρόμοι του Κεμάλ και της Νιχάν διασταυρώνονται για άλλη μια φορά... Το μυστικό που τους χώρισε γίνεται σήμερα ο κόμπος που τους δένει μαζί
Και να θέλουν πια να είναι χώρια δεν μπορούν...

Για πρώτη φορά στην ζωή του ο Εμίρ έχει χάσει κάθε ισορροπία και έλεγχο, και η Ζεινέπ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση αυτή προς όφελος της.Με την υποστήριξη της Ασού γίνεται πιο παράτολμη από ποτέ.Αυτή η νέα τροπή στη σχέση Εμίρ και Ζεινέπ θα είναι η αρχή των μεγάλων αλλαγών που θα γίνουν μέσα στο σπίτι.
Εν τω μεταξύ ένα  δέμα που θα παραλάβει η Νιχάν χτυπάει τον συναγερμό για αυτήν και τον Κεμάλ καθώς ίσως είναι το κλειδί για την ελευθερία τους,