KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 -Video και περίληψη,

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη νέα τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda. που ξεκίνησε στην Τουρκία  με πολλές προσδοκίες και προβάλλεται στη χώρα μας από το Mega.


KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 35 περίληψη
Την Νιχάν την ζώνουν τα φίδια όταν ανεξήγητα λιποθυμάει στον αρραβώνα του Κεμάλ.Αυτά που περνάνε από το μυαλό της τα έχει σκεφτεί και ο Εμίρ...Αν είναι έγκυος θα είναι καταστροφή τόσο για τον Εμίρ όσο και την Ασού....Τα δυο αδέλφια που ήταν εχθροί πρέπει τώρα να ενωθούν για έναν κοινό σκοπό..

Το ίδιο απόγευμα του αρραβώνα ο Οζάν και οι Ζεινέπ συλλαμβάνονται από την αστυνομία και καταλήγουν στο τμήμα.;Όπως το είχε σχεδιάσει ο Εμίρ ,ο Οζάν περνάει από αυτόφωρο και τίθεται υπό κράτηση.

Ο Κεμάλ που δεν γνωρίζει τις υποψίες της Νιχάν αναρωτιέται πως ο Οζάν μπόρεσε και έκανε ένα τόσο χοντρό λάθος και τι ήταν αυτό που είχαν στο μυαλό τους αυτός και η Ζεινέπ.
Ακολουθεί τα ίχνη για να βρει την απάντηση σε αυτό και δεν του προκαλεί έκπληξη όταν τα στοιχεία του δείξουν ένα γνωστό όνομα πίσω από όλα αυτά...Η ζωή του όμως θα αλλάξει όταν  φθάσει και στο συμπέρασμα πως η αδελφή του είχε σχέση με τον Εμίρ.Η αγάπη του Κεμάλ για την αδελφή του που τον έκανε να εθελοτυφλεί χάνεται και η Ζεινέπ θα γνωρίσει μια τελείως αλλιώτικη πλευρά του χαρακτήρα του.
Ενώ ο Οζάν είναι υπό κράτηση λαμβάνει έναν φάκελο του οποίου το περιεχόμενο πρόκειται να αποτελέσει το σημείο καμπής της ζωής του.Εν τω μεταξύ η σχέση Ασού και Εμίρ δημιουργεί ερωτηματικά στον Γκαλίπ και για να βρει τις απαντήσεις που θέλει πρέπει να βρει τον Χακί.

Τελικά ο έρωτας του Κεμάλ και της Νιχάν δεν έχει σβήσει καθόλου όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής τους είναι αναγκασμένοι να είναι χώρια ο ένας από τον άλλον.Οι αποφάσεις που θα πάρουν θα καθορίσουν ως το τέλος της ημέρας την τύχη της αγάπης τους.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) :ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Video

Δίδυμα φεγγάρια : ΟΛΑ τα επεισόδια (Video)