ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 27

Το επεισοδίο 27 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016.



Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 27 - Περίληψη

Ενω ο Ομέρ κι η Ντεφνέ βρίσκονται μόνοι τους στο γραφείο, μια απροσδόκητη επίσκεψη θα τους χαλάσει την ατμόσφαιρα. Η Νεριμάν, βλέποντας την πόρτα του γραφείου κλειδωμένη, αντιλαμβάνεται πως κάτι συνέβαινε εκεί μέσα τη στιγμή, που ήρθε. 
Η διάθεση του Ομέρ και της Ντεφνέ χαλά όταν η Νεριμάν αποφασίζει να πάρει τη Ντεφνέ για να την πάει για ψώνια, ενώ η διάθεση της θα χαλάσει όταν θα επιστρέψει στο γραφείο και θα δει τις υποψήφιες για τη θέση της βοηθού του Ομέρ. Πώς θα αντιδράσει η Ντεφνέ όταν δει την αντικαταστάτρια της;
Στο μεταξύ τα ψέματα της Νεριμάν αρχίζουν να παίρνουν φωτιά ειδικά σε ό, τι έχει να κάνει με τον Χουλούσι και προετοιμάζει τη Ντεφνέ για αυτά, που θα ακούσει. 
Η Γιασεμίν, παράλληλα, καταστρώνει ένα σχέδιο εξόντωσης της Ντεφνέ, αλλά εκείνο θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα;
Next Post Προηγούμενο άρθρο