23 Νοε 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 54 - Β' κύκλος VIDEO (270)Tο νέο επεισόδιο 54 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 54 - Β' κύκλος περίληψη (270)

Η Σοφία σκέφτεται πως ο Χρήστος και η Έλσα κάνουν ζημιά στα σχέδια τους, τη στιγμή που ο Μάνος της στέλνει μήνυμα να μην συναντηθούν γιατί θέλει να μείνει μόνος. Η Άννα σοκάρεται όταν η Κρίστη της λέει πως ο Άλης έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών, που παραλίγο να καταπιεί ο Φαίδωνας, και περισσότερο όταν ξεσπάει πάνω της λέγοντας πως είναι ανάξια γιαγιά. Η Ηρώ λέει στον Άλκη πως θα είναι δίπλα του και θα βοηθήσει να εκλεγεί Βουλευτής στον δεύτερο κύκλο. Παράλληλα εξομολογείται πως τον αγαπάει. Ο Άλης συγκινείται. Η Δάφνη προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αντρέα πως η όραση του θα επανέλθει.
Η Σοφία αιφνιδιάζει τον Μάνο όταν πηγαίνει στο σπίτι του ντυμένη και βαμμένη όπως η Μαρίνα. Παράλληλα δικαιολογείται που δεν του είπε την αλήθεια για τις εξετάσεις του για να μην του χαλάσει την ψυχολογία. Ο Μάνος κάμπτεται και την εκφράζει πόσο απαραίτητη έχει γίνει πια στη ζωή του. Η Έλενα ψάχνει να βρει το ημερολόγιο της για να πείσει τον εαυτό της πως ο Πέτρος δεν την ξέχασε ποτέ. Ο Άλκης στέλνει μήνυμα στην Κρίστη να δει πως είναι το παιδί. Η Δάφνη προσπαθεί να βοηθήσει τον Αντρέα να δεχτεί τη νέα τάξη πραγμάτων με την όραση του, αλλά εκείνος αντιδράει έντονα. Η Έλενα διαβάζει στο ημερολόγιο της απόσπασμά που αποδεικνύουν πως ο Πέτρος διάλεξε την Εύα, και ταράζεται.
Ο Σερέτης ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, που θα χορηγήσει στον Οδυσσέα το κοκτέιλ φαρμάκων, αυτή τη φορά με τη θέληση του μικρού. Η Σοφία επισκέπτεται την Έλσα και της λέει πως είναι τόσο ερωτευμένη με τον Μάνο που δε θα την αφήσει να μπει ανάμεσα τους. Η Έλσα οργίζεται. Η Ελπίδα κάνει πως κοιμάται, και η Μάρθα καθησυχάζεται. Την ίδια ώρα, έρχεται η Έλενα που της εκφράζει την πίκρα της για τον Πέτρο, για την προδοσία του κατά το παρελθόν, και της αποσπά την προσοχή από την κόρη της, η οποία βρίσκει την ευκαιρία και το σκάει από το σπίτι. 
Η Κρίστη ζητάει από τον Κίμωνα να πάει σπίτι της. Ο Άλκης σκέφτεται πως η Κρίστη δε θα τον αφήσει να ξαναδεί τον Φαίδωνα. Η Μάρθα ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν για να μιλήσουν για την Έλενα. Η Ελπίδα συναντιέται με τον Φοίβο. Ο Αντρέας εκφράζει στο Δημήτρη την αγωνία του, αφού νιώθει πως δε θα ξαναδεί ποτέ. Ο Μάνος λέει στη Σοφία τη σκέψη του να κάνει μια εικονική κηδεία για τη Μαρίνα, ώστε να βοηθήσει την Έλσα να συνειδητοποιήσει την απώλεια της μητέρας της.
Ωστόσο η Σοφία του λέει πως εκείνη θα τον βοηθήσει στη σχέση του με την Έλσα με το να μείνει μακριά του. Ο Αντρέας ζητάει από τον Δημήτρη να είναι δίπλα στη Δάφνη τώρα που ο ίδιος είναι ανήμπορος. Ο Μάνος ζητάει από τη Σοφία να μείνει κοντά του. Η Δάφνη βλέπει εφιάλτη με τον Οδυσσέα να κινδυνεύει. Ο Κίμωνας πηγαίνει στο σπίτι της Κρίστης. Η Ηρώ προσποιείται στον Διαμαντίδη πως δε θα ασχοληθεί ξανά με τον Άλκη. Ο Πέτρος λέει στη Μάρθα πως κουράστηκε να αποδεικνύει στην Έλενα τα αισθήματα που ένιωθε για εκείνη και δεν μπορεί να προσποιείται άλλο. Την ίδια ώρα, η Μάρθα συνειδητοποιεί πως η Ελπίδα λείπει από το σπίτι. 
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας