26 Νοε 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 56 - Β' κύκλος VIDEO (272)Tο νέο επεισόδιο 56 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 56 - Β' κύκλος περίληψη (272)

Η Μάρθα ψάχνει στα νοσοκομεία την Ελπίδα, την ώρα που ο Δήμος εισβάλει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου βρίσκεται μαζί με τον Φοίβο. Η Δάφνη προσαρμόζει το σπίτι στις νέες ανάγκες του Αντρέα, όταν έρχεται η κυρία από την Πρόνοια και εκφράζει τις αμφιβολίες της για το κατά πόσο είναι ικανοί να αναλάβουν την κηδεμονία του Οδυσσέα.
 Ο Δημήτρης αντιδράει έντονα, προκαλώντας έντονη συγκίνηση στη Δάφνη. Ο Σερέτης μαζί με την ψυχολόγο κάνουν την ένεση με το κοκτέιλ φαρμάκων στον Οδυσσέα. Μετά από το τρισάγιο στη Μαρίνα και αφού η Έλσα τον εγκατέλειψε, ο Μάνος νιώθει πως ο μόνος άνθρωπος που θέλει να είναι δίπλα του είναι η Σοφία. Ο Χρήστος στέλνει μήνυμα στο Μάνο πως τον περιμένει για τις εξετάσεις του, κρυφά από τη Σοφία. Ο Οδυσσέας δεν καταφέρνει να θυμηθεί κάτι καινούργιο σχετικά με το στικάκι, προκαλώντας την οργή του Σερέτη, που πιέζει την ψυχολόγο να μην τον ξυπνήσει ακόμα. 
Η Θάλεια αντιδράει άσχημα στη Μαρίνα, που δείχνει να ταλαντεύεται σχετικά με την απόφαση της να μείνει μαζί τους. Η ψυχολόγος πείθει, τελικά τον Σερέτη να ξυπνήσουν τον Οδυσσέα, αφού αν επιμείνουν κι άλλο, υπάρχει κίνδυνος ο μικρός να πέσει σε κώμα. Ο Δήμος παραδίδει την Ελπίδα στη Μάρθα, προειδοποιώντας την πως αν η επαφή της με τον Φοίβο προκαλέσει εγκυμοσύνη, να λύσει το θέμα μόνη της. Η Σοφία τηλεφωνεί στον Πρόεδρο του νοσοκομείου στην Αθήνα και ζητάει να ανακαλέσει την μετάθεση του Χρήστου στην Κύπρο. 
Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι του Άλκη και τον βρίσκει πιωμένο και δυστυχισμένο. Εκείνος κάνει μια ύστατη προσπάθεια να την πείσει να είναι μαζί, αλλά μάταια. Ο Δήμος κλειδώνει τον Φοίβο στο δωμάτιο του, λέγοντάς του πως θα τον στείλει στο Λονδίνο. Η Έλσα δέχεται την πρόταση του Στέφανου να είναι βοηθός του στην έκθεση που ετοιμάζει. Η Δάφνη παίρνει τον Αντρέα από το νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Οδυσσέας γυρίζει στο σπίτι όπου τον περιμένει ο Δημήτρης. Ένα τηλεφώνημα από το σχολείο του, όμως, που ενημερώνει πως ο μικρός δεν πήγε στο μάθημα του τον προβληματίζει ιδιαίτερα
 δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας