30 Νοε 2016

ΓΑΛΑΤΕΙΑ:Επεισόδιο 65 ( Video και περίληψη )

Δείτε σε video το επεισόδίο 65 της σειράς του Sigma TV 'Γαλάτεια'

Ο έρωτας που ξεπερνά τα εμπόδια… Οι δυστυχίες του πολέμου… Η πάλη του καλού με το κακό… Τα πάθη και τα μυστήρια που κουβαλά ο κάθε άνθρωπος. Και όλα στο χρώμα της ταραγμένης εποχής του 1941-1950.  
Με την υπογραφή του Γιώργου Σοφοκλέους και της Ελένης Καούλα. Η νέα φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Sigma tv
Γαλάτεια : επεισόδιο 65 -περίληψη
Στην προσπάθεια του να εξηγήσει στη Γαλάτεια την παρεξήγηση που έγινε, ο Πέτρης έρχεται αντιμέτωπος με τον Καράγιωρκη ο οποίος τον κτυπά. Η Πολύμνια απογοητευμένη από τον Πετρή, του επιρρίπτει ευθύνες για την στενοχώρια της Γαλάτειας. 
Η Φανούλα, ο Χαμπής, η Ρίτα κι η Φλουρεντζού πηγαίνουν να βρουν τον Στεφανή, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα, γεγονός που τους αφήνει πολύ ανήσυχους για την τύχη του. Ο Πετρής επισκέπτεται τον αρχίατρο, κι εκεί τον περιμένουν αναπάντεχες εξελίξεις. Ο Καράγιωρκης κι ο Αντζουλής ετοιμάζονται για τη νύχτα της δολοφονίας του Τζώννυ.
 Η Γαλάτεια επιστρέφει στο χωριό καταβεβλημένη από την προδοσία του Πετρή. Εκεί ο Λευτέρης την ενθαρρύνει να συνεχίσουν την προσπάθεια τους για έκθεση, αλλά η Αντρονίκη παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της φιλίας τους ανησυχεί μήπως αναπτυχθεί σε κάτι περισσότερο. 
Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας