19 Νοε 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 73

Το επεισοδίο 73 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 73 - Περίληψη
Η κίνηση της Σουντέ να δείξει στη Γιασεμίν τα σχέδια της κολεξιόν τους γίνεται αιτία να αντιδράσει πολύ άσχημα ο Σινάν. Στη συνέχεια ο Σινάν καταφεύγει για συμβουλές στον Ομέρ, ενώ η Σουντέ είναι ράκος. 
Η Γιασεμίν αποδεικνύει ότι ξέρει να χάνει και ο Σινάν της το αναγνωρίζει. Η πρόσκληση για το πάρτι, που οργανώνει η Passionis δεν είναι η μόνη, που έχει ο Σινάν για τη Γιασεμίν. 
Βέβαια, δεν αρκεί να δεχτεί η Γιασεμίν, αλλά πρέπει να συμφωνήσει και η Ντεφνέ. Στο πάρτι για τη νίκη της Passionis θα παραβρεθεί τελικά και η Γιασεμίν με τη Ντεφνέ… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας