19 Νοε 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 75

Το επεισοδίο 75 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 75 - Περίληψη
Οι σχέσεις της Ντεφνέ με την Ιζ πάνε από το καλό στο καλύτερο κι αυτό μάλλον δεν αρέσει πολύ στον Ομέρ. Πάντως, το ερωτευμένο ζευγάρι δεν χάνει ευκαιρία να πειράζει ο ένας τον άλλο. 
Η Σουντέ παραδέχεται στους γονείς της πως εκείνη έστειλε τα σχέδια στη Γιασεμίν, για λόγους που δεν μπορεί να τους εξηγήσει. Όμως, η Σουντέ νιώθει πως υπάρχουν κάποιοι, στον οποίους πρέπει να απολογηθεί. 
Θα έχει την αντιμετώπιση, που περιμένει; Ομέρ, Ντεφνέ, Γιασεμίν, Ισμαήλ, Σινάν, Σουντέ… Ο έρωτας έχει στοχεύσει με τα βέλη του στο κέντρο της καρδιάς τους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας