20 Νοε 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 77

Το επεισοδίο 77 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 77 - Περίληψη
Ο Ισμαήλ είναι εξαιρετικός με τη Γιασεμίν και εκείνη νιώθει πολύ όμορφα για τον τρόπο, που της φέρεται. Η Σουντέ έχει την πρώτη της συνάντηση με τον Εϊμάν, ο οποίος της αποκαλύπτει το απίθανο σχέδιο της μητέρας της. 
Οι δύο νέοι σχεδιάζουν το δικό τους παιχνίδι. Ο Ντενίζ κάνει άλλη μία επίσκεψη στα γραφεία της εταιρείας και εκφράζει στη Γιασεμίν τις αντιρρήσεις του για τη συνεργασία της με την Passionis. 
Στην ίδια επίσκεψη βλέπει και τη Ντεφνέ. Η Γιασεμίν ξεσπάει τα νεύρα της πάνω στον Ισμαήλ και καταλήγει να πει λόγια, τα οποία μετανιώνει το επόμενο δευτερόλεπτο. Τώρα θέλει κάποιον να την παρηγορήσει… 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας