7 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 64 - Β' κύκλος VIDEO (280)Tο νέο επεισόδιο 64 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 64 - Β' κύκλος περίληψη (280)

Η απόφαση της Κρίστης να βοηθήσει τον Άλκη δεν αρέσει στον Κίμωνα και θα το δείξει. Η Ηρώ ζηλεύει και θα μαλλώσει με τον Άλκη επειδή ζήτησε από την Κρίστη να τραγουδήσει στο δείπνο ενώ η Σοφία θέλει να γνωρίσει τον Δημήτρη στη μητέρα της . Ο Αντρέας μετανιωμένος θα ζητήσει συγνώμη από τον Οδυσσέα επειδή του μίλησε άσχημα.
Η Σύλβια διαβάλλει τον Κίμωνα στην Κρίστη, με σκοπό να την κάνει να τον χωρίσει ενώ η Δάφνη βρίσκει την  την Ελίζα Νικολάου και την παρακαλεί ζητάει να αναλάβει την παρακολούθηση του Αντρέα.Οι δύο γυναίκες θα πάνε μαζί στο σπίτι της Δάφνης. Ο Μάνος διστάζει αλλά τελικά δέχεται την πρόταση της Σοφίας να χωρίσουν προσωρινά μέχρι να φύγει η μητέρα της.
Η Σύλβια θα πάρει πληροφορίες για τον Κίμωνα από την Φανή,μια παλιά του σχέση ενώ την ίδια ώρα ο Σερέτης θα δεχθεί απειλές από το κύκλωμα που ψάχνει για το στικάκι... Ο Δημήτρης θα γνωρίσει τελικά την μητέρα της Σοφίας. Η Έλενα σημαδεύει χωρίς να έχει γίνει αντιληπτή τη Μάρθα και τον Πέτρο με το όπλο της όμως δειλιάζει και φεύγει χωρίς να πυροβολήσει. Η Μαρίνα νιώθει το μωρό που κλωτσάει και συγκινείται. 
Ο Αντρέας είναι επιφυλακτικός με την Ελίζα που δείχνει γοητευμένη μαζί του και δεν θα δεχθεί τελικά να τον αναλάβει .Η Ελίζα φεύγοντας θα του αφήσει την κάρτα της για την περίπτωση που αλλάξει γνώμη. Ο Μάνος βλέπει την Σοφία να φιλάει τον Δημήτρη και σαστίζει. Η Έλσα θα συμφωνήσει με τον Στέφανο σε κάποιους κανόνες για την συγκατοίκηση τους οι οποίοι δεν είναι σίγουροι πως θα τηρηθούν καθώς το πάθος που αισθάνεται ο ένας για τον άλλον μπορεί να οδηγήσει παντού και πουθενά. 
Η Κρίστη που είναι με τον Κίμωνα παίρνει ένα μήνυμα στο κινητό της που θα την ταράξει .Την ίδια ώρα ο Άλκης προβάρει την ομιλία του και κάπου αλλού η Εύα προσπαθεί να πείσει την Έλενα να ολοκληρώσει το σχέδιο της με τον Πέτρο και τη Μάρθα
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας