7 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 65 - Β' κύκλος VIDEO (281)



Tο νέο επεισόδιο 65 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video



9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 65 - Β' κύκλος περίληψη (281)

Η Κρίστη πηγαίνει στο σπίτι της Φανής. Ο Άλκης συναντιέται με τους προέδρους των σωματείων των κομμάτων. Η Δάφνη σοκάρεται με τις αποκαλύψεις του Σερέτη πως ο Δημήτρης είναι των μυστικών υπηρεσιών. Ο Δημήτρης απολογείται στη Δάφνη για το μυστικό του, αλλά τη διαβεβαιώνει πως έχει θάψει όλα τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αντρέα σχετικά με το ρόλο του στη Red Swan. Η Σοφία βεβαιώνει τον Μάνο πως θέλει να είναι μαζί του. Επηρεασμένη από την κουβέντα της με τη Φανή, η Κρίστη αποφεύγει τον Κίμωνα. 
Η Έλενα χτυπάει το κουδούνι της Μάρθας, την ώρα που και ο Πέτρος βρίσκεται εκεί και τους ανακοινώνει την απόφαση της να βγει από τη ζωή τους. Η Εύα διαβεβαιώνει την Έλενα πως σε λίγο καιρό ο Πέτρος θα έχει γυρίσει κοντά της. Ο Μάνος αφιερώνει την εκπομπή του στο Κέρας της Αμαλθείας. Η Μαρίνα που τον ακούει συγκινείται και τηλεφωνεί στο σταθμό ζητώντας ένα τραγούδι. Η Σοφία ξεγελάει την Θεανώ και συναντιέται κρυφά με τον Μάνο. Η Έλενα έχει εξαφανιστεί και ο Πέτρος βάζει σχετική ανακοίνωσή στα Μέσα.Ο Άλκης δουλεύει πυρετωδώς για τη νέα εκλογική αναμέτρηση. 
Η Κρίστη και η Σύλβια διαμορφώνουν το σπίτι σύμφωνα με τις ανάγκες της συγκατοίκησης τους. Οι μέρες περνάνε και όλοι ανησυχούν με την εξαφάνιση της Έλενας. Την ίδια ώρα, εκείνη κρύβεται στην αποθήκη της Εύας και μαζί σχεδιάζουν τα επόμενα βήματα τους. Ο Άλκης καταφέρνει και εκλέγεται ανεξάρτητος Βουλευτής. 
Ο Στέφανος γνωρίζει τη Σύλβια, και θυμάται πως από κάπου την ξέρει. Ο Δημήτρης βοηθάει τον Αντρέα στην καθημερινότητα του, κι εκείνος του ζητάει να προστατεύει τη Δάφνη. Η Σοφία είναι με τον Μάνο και λέει στη μητέρα της πως είναι στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η Θεανώ είναι στο γραφείο της. Ο Άλκης δέχεται κρούσεις να εισχωρήσει στη νέα κυβέρνηση, παίρνοντας μάλιστα και Υπουργείο. Η Δάφνη και ο Δημήτρης καταστρώνουν σχέδιο για να ανακαλύψουν το κύκλωμα των Μαχητών, κρυφά από τον Αντρέα, όμως τους ακούει και απογοητεύεται


Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας