10 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 Β' κύκλος VIDEO (282)Tο νέο επεισόδιο 66 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 66 - Β' κύκλος περίληψη (282)

Η Εύα συναντά τον Πέτρο στο σπίτι της Μάρθας και μεταξύ τους δημιουργείται ένταση .Η Μάρθα λέει πως νοιώθει τύψεις για την εξαφάνιση της Έλενας η οποία όμως κρύβεται στο σπίτι της Εύας. Ο Δημήτρης προσπαθεί να ηρεμήσει τον Αντρέα που τα έχει βάλει με την Δάφνη όμως αυτός φεύγει έξαλλος από το σπίτι.
O Χρήστος μπαίνει στο νοσοκομείο και αναρωτιέται γιατί η Σοφία που βρίσκεται εκεί με την μητέρα της του την συστήνει με το επίθετο Μελετοπούλου. Η Έλσα είναι ενθουσιασμένη από την συγκατοίκηση της με τον Στέφανο και το λέει στον Μάνο που της ζητάει χωρίς αποτέλεσμα να έρθει να μείνει με αυτόν και την Σοφία. Ο Χρήστος μαθαίνει πως ο Μάνος σκότωσε τον ίδιο τον αδερφό της Σοφίας.Την ίδια ώρα ο  Αντρέας γυρίζει άσκοπα στους δρόμους και η Δάφνη ανησυχεί για την κατάσταση του.
Ο Δημήτρης της λέει πως πρέπει να του δώσει κάποιο περιθώριο χρόνου  όμως η Δάφνη νοιώθει πως ο Αντρέας απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο.Το ένστικτο του Χρήστου του λέει πως η Σοφία σκοπεύει να εκδικηθεί τον Μάνο για τον θάνατο του αδερφού της όμως εφησυχάζει βλέποντας τις εξετάσεις του Μάνου να είναι εντάξει.  
Ο Άλκης ετοιμάζεται για την είσοδο του στη Βουλή ενώ η Κρίστη ζητάει διαζύγιο από τον Κίμωνα την στιγμή που εκείνος διαβάζει ρεπορτάζ πως η Κρίστη είναι ζευγάρι με τον Άλκη... Ο Αντρέας απογοητεύεται βλέποντας πως δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του και βρίσκοντας την κάρτα της Ελίζας της τηλεφωνεί ενω η Δάφνη μετά από έναν καυγά με τον Δημήτρη καταλήγει στην αγκαλιά του.... Ένας περαστικός βρίσκει την Έλενα αιμόφυρτη στο πάρκο.
Ο Στέφανος θα θυμηθεί από πού γνωρίζει τη Σύλβια και λέει στην Έλσα πως πρέπει να την απομακρύνουν από την Κρίστη γιατί είναι ψυχωτική. Η Έλσα τηλεφωνεί στην Κρίστη πανικόβλητη, τη στιγμή που εκείνη είναι με τη Σύλβια και κανονίζουν τη συνέντευξη για τη συναυλία για τα ορφανά. Ο Διαμαντίδης απειλεί τον Άλκη πως αν δεν εκτελεί τις εντολές αυτού και του Δήμου στη νέα Κυβέρνηση, θα δώσει τα στοιχεία που έχει εναντίον του για τον θάνατο του Νεοκλέους. Η Σοφία είναι έτοιμη να καταρρεύσει όταν ο Χρήστος της λέει πως ξέρει για τον αδερφό της.
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας