11 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 67 - Β κύκλος VIDEO (283)Tο νέο επεισόδιο 67 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 67  Β κύκλος video περίληψη (283)
Η Έλενα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η Δάφνη όλο αγωνία τρέχει να τη δει, ενώ ο Αντρέας απελπισμένος θα ζητήσει από την Ελίζα να του γνωρίσει τον γιατρό που την θεράπευσε όταν κι εκείνη είχε τυφλωθεί. Ο Δημητρίου παραλαμβάνει ένα όπλο Καλάσνικοφ και τον βλέπει ο Δημήτρης που όμως δεν γνωρίζει ότι ο μπράβος του Σερέτη έχει προτείνει στον Δημητρίου να δουλέψει και για αυτόν.

Η Κρίστη απορρίπτει την προειδοποίηση του Στέφανου και της Έλσας για την Σύλβια λέγοντας τους ότι την εμπιστεύεται απόλυτα. Ο Χρήστος εκβιάζει την Σοφία να κοιμηθεί μαζί του για να μην πει στον Μάνο πως ήθελε να τον σκοτώσει.Την Μάρθα βασανίζουν τύψεις για την απόπειρα της Έλενας που την οδήγησε στο νοσοκομείο  ενώ ο Στέφανος που μεγεθύνει μια φωτογραφία της Έλσας με την κοπέλα, αναγνωρίζει στο πρόσωπο της μια πρώην υπάλληλο του Δημοσθένους.

Ο Δήμος διδάσκει στην Άννα το savoir vivre όμως θα την χτυπήσει με το πρώτο λάθος που θα κάνει. Ο Δημήτρης ενημερώνει τον Υπουργό πως είναι κοντά στην εξιχνίαση του κυκλώματος των Μαχητών. Ο Μάνος προειδοποιεί τον Στέφανο πως αν μπλέξει την κόρη του θα έχει να κάνει μαζί του,όταν αντιλαμβάνεται πως αυτός με την Έλσα ερευνούν κρυφά την υπόθεση της κοπέλας. 9 μήνες επεισόδιο 67 β κύκλος video (283)
Η Ελένη στο νοσοκομείο προσποιείται στην Δάφνη πως θέλει να εξαφανιστεί από τη ζωή όλων, αλλά όταν η Δάφνη φεύγει, στέλνει μήνυμα στην Εύα πως το σχέδιο τους πέτυχε. Ο Αντρέας βγαίνει απογοητευμένος από το γραφείο του γιατρού της Ελίζας, αλλά εκείνη τον καθησυχάζει πως μαζί θα καταφέρουν να ζήσει φυσιολογικά, ακόμα κι αν παραμείνει τυφλός για πάντα… 
δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας