11 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69 Β κύκλος VIDEO (285)Tο νέο επεισόδιο 69 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 69  Β κύκλος video περίληψη (285)
Η Ελπίδα που παίρνει μήνυμα του Φοίβου πως δεν βλέπει την ώρα να φύγουν, προσπαθεί να απαλύνει τον πόνο της Μάρθας που χώρισε με τον Πέτρο. Η Κρίστη συμφωνεί με τον Άλκη όταν της ζητάει να μην βάλουν ακόμα μπροστά το διαζύγιο και να προσλάβουν μια κοπέλα για τον Φαίδωνα τώρα που εκείνη είναι απασχολημένη με τη δουλειά της.  
Η Δάφνη ετοιμάζεται να στριμώξει στον Δημητρίου και φεύγει από το σπίτι χωρίς να το πει στον Αντρέα που όμως θα πει στον Σερέτη να προσέχει τις κινήσεις της. Η Σύλβια κάνει σκηνή στην Κρίστη επειδή ετοιμάζεται να προσλάβει γυναίκα για να προσέχει τον Φαίδωνα και η Κρίστη της λέει πως ξέρει για το παρελθόν της από τον Στέφανο.Την καθησυχάζει όμως λέγοντας πως η ίδια της έχει εμπιστοσύνη.9 μήνες επεισόδιο 69 β κύκλος ( 285)
Ο Άλκης που τα έχει σχεδιάσει όλα για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού προσλαμβάνει μια κοπέλα, τη Στέλλα, για την θέση της νταντάς. Ο Μάνος θυμίζει στο Στέφανο τη συμφωνία τους να μην μπλέξει την Έλσα πουθενά και ο Στέφανος αντιδρά .Η Ελίζα κολακεύεται όταν ο  Αντρέας της τηλεφωνεί και της ζητάει να βρεθούν, καθώς νιώθει αισιόδοξα μαζί της.

Η Δάφνη τηλεφωνεί στο Δημητρίου δήθεν ενδιαφερόμενη για όπλα και κανονίζουν να βρεθούν την επόμενη μέρα για το deal. Στη συνάντηση εκείνος τη στριμώχνει σε μια γωνία, αλλά η Δάφνη καταφέρνει να ξεφύγει ενώ ο Σερέτης παρακολουθεί το σκηνικό με κιάλια από μακριά. Ο Δήμος ζητάει από τον Άλκη να συνεργαστούν τώρα που ο Διαμαντίδης έπαθε το εγκεφαλικό. Ο Άλκης στην αρχή αρνείται αλλά τελικά οι δυο άντρες συμφωνούν. Ο Μάνος βρίσκει την ατζέντα του Χρήστου πεσμένη στο γραφείο της Σοφίας… 
Δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας