18 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 - Β' κύκλος VIDEO (288)9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 72 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 72 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video

TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 72 - Β' κύκλος περίληψη (288)
Η Δάφνη καλεί τον Δημήτρη σπίτι τους και τον παρακαλεί να μεταπείσει τον Αντρέα στην απόφαση του να μείνει στον οίκο Τυφλών. Ο Δήμος ετοιμάζεται για τη λέσχη. Όταν η Άννα τον ρωτάει που πάει, εκείνος οργίζεται και για άλλη μια φορά βιαιοπραγεί πάνω της. Ο Χρήστος έρχεται τάχα ξαφνικά στο σπίτι της Σοφίας. Ο Μάνος που τον βλέπει οργίζεται, αλλά εκείνος τους δίνει έναν φάκελο, ως ένδειξη ανακωχής.
 Η Σοφία ταράζεται πιστεύοντας πως είναι φωτογραφίες από τις ερωτικές συνευρέσεις τους. Η Κρίστη συναντιέται με τον Κίμωνα και του εκφράζει τη χαρά της με την απόφαση του Άλκη να βγάλουν το διαζύγιο. Την ίδια ώρα, η Σύλβια την περιμένει για να βγουν, και τρελαίνεται όταν η Κρίστη της λέει πως τελικά θα μείνει με τον Κίμωνα. 
Μια κοπέλα βγαίνει τρέχοντας από την λέσχη, με τον Δήμο να την κυνηγάει από πίσω και να την κακοποιεί. Η Έλσα σοκάρεται με το θέαμα. Ένας νεαρός πλησιάζει την Κρίστη κι ο Κίμωνας πιάνεται στα χέρια μαζί του.Η Σοφία νιώθει πως η απειλή του Χρήστου πέρασε, και αφήνεται στον έρωτα της με τον Μάνο. Την ίδια στιγμή όμως ο Χρήστος στέλνει ένα μήνυμα στο κινητό της, η Σύλβια ψάχνει τρόπο για να γυρίσει την Κρίστη σπίτι και κακοποιεί τον Φαίδωνα.
 Στην συνέχεια της τηλεφωνεί λέγοντας πως το παιδί κλαίει ασταμάτητα και την παρακαλεί να γυρίσει αμέσως. Ο Αντρέας εκφράζει στην Ελίζα τα θετικά αισθήματα που νιώθει όταν είναι μαζί της. Η Αργυρώ επιστρέφει στη Μάρθα και της ζητάει βοήθεια, καθώς έχει πέσει θύμα βιασμού. Μια ακόμα κοπέλα βγαίνει έντρομη από το πάρτι του Δήμου. Στην προσπάθεια των μπράβων να τη γυρίσουν πίσω, η κοπέλα πέφτει αιμόφυρτη μπροστά στα μάτια της σοκαρισμένης Έλσας… 
δείτε το Video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας