18 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 - Β' κύκλος VIDEO (289)9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 - Β'κύκλος
Tο νέο επεισόδιο 73 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video

TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 73 - Β' κύκλος περίληψη (289)
Ο Στέφανος πανικόβλητος πέφτει στις ρόδες του αυτοκινήτου του Άλκη, την ώρα που εκείνος φτάνει κοντά στη λέσχη. Ο Άλκης σταματάει σοκαρισμένος και ακούει έκπληκτος τον Στέφανο να λέει πως οι μπράβοι του Δημοσθένους κρατάνε την Έλσα. 
Η Μάρθα τρελαίνεται όταν η Αργυρώ θυμάται τη φράση που είπε ο βιαστής της, καθώς είναι οι ίδιες ακριβώς που είχε ακούσει κι εκείνη όταν έπεσε θύμα βιασμού, κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της στην Ελπίδα. Ο Δήμος κοιτάζει τις φωτογραφίες που τράβηξε η Έλσα, και ανακουφίζεται που ο ίδιος δε διακρίνεται σε καμία. Όταν όμως οι άντρες του τον ενημερώνουν πως ήταν και ένας Στέφανος μαζί, οργίζεται και δίνει εντολή να τον βρουν. 
Η Έλσα, κάτω από την επίβλεψη των μπράβων τηλεφωνεί στον Στέφανο και του ζητάει να παραδώσει ότι φωτογραφίες έβγαλε προκειμένου να την αφήσουν ελεύθερη.Η Κρίστη γυρίζει στο σπίτι ανήσυχη, αλλά ανακουφίζεται που βλέπει τον Φαίδωνα ήρεμο και απύρετο. Ο Αντρέας περνάει το πρώτο βράδυ στον Οίκο Τυφλών αλλά ο φόβος τον κυριεύει. Η Ελίζα του κρατάει παρέα μέχρι που τους βρίσκει το πρωί. 
Η Σύλβια κρυφακούει την Κρίστη που λέει στον Κίμωνα πως προσέλαβε baby sitter για τον Φαίδωνα, κι όταν βλέπει τη τρυφερή στιγμή τους, παγώνει. Ο Άλκης λέει φρικαρισμένος στην ηρώ την κατάληξη του πάρτι στο Nightdream αλλά εκείνη τον συμβουλεύει να μην ανακατευτεί στο θέμα της Έλσας γιατί μπορεί να κινδυνεύσει. Η σκηνή του βιασμού παιδεύει το μυαλό της Μάρθας. 
Η Ελπίδα καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη μητέρα της και θέλει να τη βοηθήσει. Η Μάρθα εξηγεί στην Ελπίδα το λόγο που εκείνη γεννήθηκε φυτό και εκφράζει την πεποίθηση της πως μετά από τόσα χρόνια είναι επιτέλους κοντά στο να ανακαλύψει τον άνθρωπο που προκάλεσε τόσο κακό στη ζωή τους. Ο Δήμος γυρίζει στο σπίτι και ζητάει από την άλλοθι πως όλο το βράδυ ήταν μαζί… 
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας