27 Δεκ 2016

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 - Β' κύκλος VIDEO (294)9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 78 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 78 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 78 - Β' κύκλος περίληψη (294)

.Ο ντεντέκτιβ λέει στη Μάρθα πως ο Δημοσθένους και ο Αναστασιάδης ήταν στη Θεσσαλονίκη την ίδια περίοδο με εκείνη. Η Μάρθα βεβαιώνεται πως αυτοί ήταν οι βιαστές της. Ο Αντρέας αποφασίζει να γυρίσει σπίτι του, αφήνοντας αιχμές στην Ελίζα πως δεν του έχει πει την αλήθεια για εκείνη. Ο Δημήτρης επιπλήττει τη Δάφνη που πήγε μόνη της στον ιδιοκτήτη της λέσχης. 
Ο Μάνος σπάει ό,τι βρίσκει μπροστά του από την οργή του για τη Σοφία και τα βάζει με τον εαυτό του που δεν είχε καταλάβει τα σημάδια. Ο Άλκης ζητάει από τη Στέλλα να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κρίστης και να τον ενημερώνει. Η Κρίστη νιώθει ασφάλεια στην αγκαλιά του Κίμωνα, καθώς είναι ο μόνος που την ηρεμεί. Η Έλσα πηγαίνει τα πράγματά της στο σπίτι της Κρίστης. Εκεί όμως είναι η Σύλβια που της λέει πως δε χωράνε όλες μαζί.
 Η Έλσα οργίζεται αφού καταλαβαίνει πως η Σύλβια θέλει να απομακρύνει την Κρίστη από τους δικούς της ανθρώπους. Ο Μάνος αντιλαμβάνεται τη Σοφία που έχει φτάσει στο σπίτι του και προφασίζεται δουλειά. Η Σοφία ξαφνιάζεται με τη βιασύνη του, αλλά εκείνος την καθησυχάζει πως θα βρεθούν το βράδυ. Η Έλενα ζητάει από την Εύα να μην ανακατευτεί άλλο στη ζωή της, καθώς ο Πέτρος έγινε ένα άβουλο πλάσμα, κάτι που η ίδια ούτε είχε φανταστεί ούτε ήθελε να συμβεί. 
Ο Πέτρος πηγαίνει στο σπίτι της Μάρθας να την αποχαιρετήσει, αφού είναι σίγουρος πως η επικείμενη δίκη του θα τον οδηγήσει στη φυλακή. Η Δάφνη είναι με τον Οδυσσέα, όταν στην πόρτα ακούγονται κλειδιά. Είναι ο Αντρέας, η επιστροφή του οποίου τους γεμίζει συγκίνηση.
 Ο φίλος της Ελίζας καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με τον Αντρέα. Ένας άντρας λέει στον αστυνόμο Γρηγορίου πως η γυναίκα που συναντήθηκε με τον Δημητρίου πριν βρεθεί δολοφονημένος, ήταν η Δάφνη Κωνσταντίνου. Είναι βαλτός από τον Σερέτη, που την ίδια στιγμή βρίσκεται με την Εύα. Δάφνη, Οδυσσέας και Αντρέας δειπνούν σε χαρούμενη για το παιδί ατμόσφαιρα, όταν έρχεται μήνυμα στο κινητό της Δάφνης από τον Δημήτρη που της ζητάει να βρεθούν. 
Ο Μάνος οργανώνει ένα σχέδιο για να εκδικηθεί τη Σοφία. Η Σοφία βλέπει το μωλωπισμένο πρόσωπο του Χρήστου και προβληματίζεται. Ο Άλκης μελετάει υποθέσεις που επέτρεψαν στον πατέρα να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η Έλσα εκφράζει τις υποψίες της στην Κρίστη για τη Σύλβια, αλλά εκείνη την αντικρούει. Μετά απ’ αυτό, η Έλσα αποφασίζει να πάει στον πατέρα της για να λύσει και με ‘κείνον τα θέματά της. Ο Γρηγορίου ζητάει ένταλμα σύλληψης για τη Δάφνη. 
Η Εύα ζητάει από τον Σερέτη να συμμαχήσουν. Εκείνος, γοητευμένος της λέει πως θέλει πολλά παραπάνω από αυτή. Ο Φοίβος επικοινωνεί με την Ελπίδα και της δίνει οδηγίες για το από πού θα παραλάβει το πλαστό διαβατήριό της για να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Η αστυνομία μπαίνει στο σπίτι της Δάφνης. Η Έλσα ξεσπάει στον Μάνο που επηρέασε τον Στέφανο για να τη χωρίσει. Οι αστυνομικοί βρίσκουν στο σπίτι της Δάφνης την κόκκινη περούκα. Ο Άλκης ζητάει από την Κρίστη να βάλουν μπροστά το διαζύγιό τους. Η Δάφνη αναγκάζεται να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στο Τμήμα.
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας