23 Δεκ 2016

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 VIDEO και περίληψη

ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 66
Δείτε το video του επεισοδίου 66 της σειράς του Alpha ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ 


Δύο αγόρια με κοινή μοίρα. Δύο άντρες από διαφορετικούς κόσμους. Η άγνοια, τους χαρίζει μια ήρεμη ζωή. Μια αποκάλυψη, τους προσγειώνει ανώμαλα σε μια άλλη πραγματικότητα. Τι θα γίνει όταν ο ένας κληθεί να μπει στη θέση του άλλου; 
Η σειρά βασίζεται στην κολομβιανή τηλενουβέλα Nuevo Rico Nuevo Pobre.


ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 66 Video περίληψη

Ο Ηλίας ανακοινώνει στην Αιμιλία μια περίεργη απόκριση στην αγγελία για την αναζήτηση του Παπασταύρου. Η Ρενάτα δείχνει να έχει επηρεαστεί από τη συνάντησή της με το Βλάση στο νοσοκομείο. 
Το ίδιο ισχύει και για τον Βλάση, με τη Φαίη να το καταλαβαίνει και να βάζει τα δυνατά της για να τον χειραγωγήσει. Ο Αχιλλέας παράλληλα στην Κύπρο, αμφιταλαντεύεται για το αν θα πρέπει να επικοινωνήσει με τη Ρενάτα.
 Ο λαβωμένος Λεωνίδας με τον Φώτη, προσπαθούν να κάνουν τη Ρενάτα να ξεπεράσει το προφανές κόλλημά της. Ο Θοδωρής, παρά τη λεηλασία που δέχτηκε το μαγαζί του, προχωράει σε μια άκρως ανιδιοτελή χειρονομία προς τον Λεωνίδα που θα φέρει κοντά όλη τη γειτονιά. 
Η Ρενάτα την επόμενη μέρα δείχνει να έχει καλύτερη διάθεση μετά από πολύ καιρό, γεγονός που εκπλήσσει τα αδέρφια της. Η Αιμιλία γεμάτη αυτοπεποίθηση πάει στην εταιρία για να σιγουρέψει την παγίδα που έστησε στη Φαίη. Ο Δαμιανός την αιφνιδιάζει βάζοντάς της εμπόδια, αλλά η Αιμιλία τον φέρνει προ των ευθυνών του.
δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας