13 Δεκ 2016

KARA SEVDA (Καρά Σεβντά) : Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 VIDEO και ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ και η Νεσλιχάν Αταγιούλ είναι το πρωταγωνιστικό ζευγάρι στη  τούρκικη τηλεοπτική παραγωγή Kara Sevda, ο Β κύκλος της οποίας κάνει πρεμιέρα στην Τουρκία στις 21/9

KARA SEVDA : ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13 -Β κύκλος ( περίληψη)
Ο Κεμάλ καταλαβαίνει πως ο Εμίρ και η Ασού παίζουν μαζί του όπως η γάτα με το ποντίκι και αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι τους.Για να πετύχει το σχέδιο του αναγκάζεται να συνεργαστεί με την Νιχάν που βλέπει και η ίδια τις συνομωσίες και σκευωρίες που είχαν στηθεί στο παρελθόν μόνο και μόνο για να κάμψουν την αγάπη τους. Η μόνη τους επιλογή είναι να γίνουν στο εξής μια γροθιά.

Η Νιχάν θα αγνοήσει τις επιφυλάξεις του Κεμάλ για τους κινδύνους που κρύβει η απόφαση τους συνεργαστούν.Επειδή πιστεύει πως η Ασού ίσως κρύβει πληροφορίες για τον θάνατο του Οζάν θα κινηθεί χωρίς να το πει στον Κεμάλ όμως θα πέσει σε παγίδα.Μόνο ο Κεμάλ μπορεί να την γλυτώσει αλλά και αυτός  έχει βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση εξ αιτίας της πρωτοβουλίας της Νιχάν να δράσει χωρίς να τον ενημερώσει.
Ο Κεμάλ συνεχίζοντας την παραπλάνηση όλων προσποιούμενος πως θα παντρευτεί την Ασού έχει ξεγελάσει και την Νιχάν που έχει τρελαθεί από ζήλια, όμως για άλλη μια φορά ο Κεμάλ θα της αποδείξει πως ο έρωτας του για αυτήν είναι ακλόνητος.
συνέχεια και video ΕΔΩ

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας