9 Δεκ 2016

Μπρούσκο Επεισόδιο 637 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

To νέο επεισόδιο 637 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΥ 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Mprousko επεισόδιο 637 περίληψη
Η Μελίνα δεν πιστεύει στα αυτιά της όταν ο Ματθαίος της λέει πως ο μόνος λόγος που τον έκανε να της ζητήσει συγνώμη ήταν η επιμονή του Αχιλλέα,με επακόλουθο να στραβώσει ακόμα περισσότερο η σχέση του ζευγαριού.Ο Χαρίδημος θα πάει στο σπίτι έχοντας πάρει την απόφαση να ομολογήσει όλη την αλήθεια στον Μύρο,όμως δεν γνωρίζει την επικείμενη άφιξη της Παναγιώτας στα Χανιά η οποία θα φέρει τα πάνω κάτω.

Την ίδια ώρα ο Σήφης που ανησυχεί μήπως ο Αλκιβιάδης πειράξει την Άλκηστη θα μπει στο σπίτι της αποφασισμένος για όλα.Η Στέλλα παίζει με τα νεύρα και την υπομονή του Ματθαίου όταν ανοιγοκλείνει πολλές φορές τον συναγερμό για να σιγουρευτεί ότι λειτουργεί κανονικά. Η Αναστασία θα πει στον Αντρέα πως ο Σήφης έχει δεσμό με την γυναίνα του Αλκιβιάδη με αποτέλεσμα να τον κάνει να χάσει την ηρεμία του . 
Ο Πάτροκλος που έχει γίνει συνεργός στις βρωμιές του Αλκιβιάδη συζητάει μαζί του για τα κατορθώματα τους χωρίς να έχει καταλάβει πως η Άλκηστη ακούει κρυμμένη τα πάντα.Μην αντέχοντας άλλο τους  καυγάδες  η Μελίνα θα πάρει μια δύσκολη τόσο για την ίδια όσο και για τον Αχιλλέα απόφαση ...
 δείτε το Video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας