9 Δεκ 2016

Μπρούσκο Επεισόδιο 640 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

Μπρούσκο Επεισόδιο 640  4ος Κύκλος VIDEO

To νέο επεισόδιο 640 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ Δ ΚΥΚΛΟΥ 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Μπρούσκο επεισόδιο 640 video περίληψη

Η Μελίνα παρακαλεί τον Σήφη να την βοηθήσει να βρει σπίτι στα Χανιά για να είναι έτοιμο όταν θα φύγει οριστικά από την Κύπρο όπως σχεδιάζει. Ο Αχιλλέας μαθαίνει από την Βασιλική τα όσα είπε για αυτόν η Δήμητρα στην Μελίνα και επιτέλους καταλαβαίνει τον λόγο της ψυχρότητας της.
Μετά τον χωρισμό με την Άλκηστη ο Σήφης έχει απομονωθεί από όλους και όλα και θα γίνει έξαλλος όταν θα την δει σε μια στιγμή τρυφερότητας με τον Αλκιβιάδη...  Ο Χρήστος πετάει στα σύννεφα  καθώς η σχέση του με την Κορίνα πάει καλά όμως αυτή η συμπεριφορά του θα βάλει σε υποψίες την Αλίκη.mprousko 640
Την ίδια ώρα η αποκάλυψη πως ο Χαρίδημος τους κορόιδευε έχει κάνει την Κωνσταντίνα να πέσει σε βαθειά μελαγχολία. Η Αλίκη και η Γεσθημανή ερευνούν από κοινού για να ανακαλύψουν την αληθινή ταυτότητα του Χαρίδημου και γιατί τον εκβίασαν να κάνει ότι έκανε. 
Η Στέλλα δεν το βάζει κάτω και πεισματικά επιμένει να τα ξαναφτιάξει με τον Ματθαίο.Το σχέδιο της θα ξεκινήσει παρακολουθόντας τον σε ένα εστιατόριο που έχει δώσει ραντεβού με μια κοπέλα.Ο Ανδρέας θα έρθει κρυφά από την Αναστασία στην Κύπρο για να συζητήσει με τον Ματθαίο όπως είχε υποσχεθεί.
Δείτε το video ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας