15 Δεκ 2016

Μπρούσκο:Επεισόδιο 644 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

To νέο επεισόδιο 644 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video Μπρούσκο επεισόδιο 644 video περίληψη

Η Γεσθημανή και η Αλίκη είναι ακόμα παγιδευμένες στο σπίτι του Διαμαντή που επιστρέφει εκεί και ο κίνδυνος να τις ανακαλύψει είναι μεγάλος.Εν τω μεταξύ η παράτολμη απόφαση της Στέλλας να επιχειρήσει πτώση με αλεξίπτωτο έχει προκαλέσει αίσθηση σε όλους τους γνωστούς της.
Η Αναστασία υποχρεώνεται από την στάση του Ανδρέα απέναντι της να αλλάξει έστω και τυπικά την απαίσια συμπεριφορά της προς την Χρυσάνθη.Υλοποιώντας την υπόσχεση του να βοηθήσει τον Παύλο να ανακαλύψει τους υπαίτιους για το σαμποτάζ στα κρασιά του,ο Ανδρέας θα πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα ενώ την ίδια ώρα ο Αλέξης δέχεται νέες απειλές. 
Ο Σήφης εντείνει τις πιέσεις του στον Διαμαντή και καταφέρνει να του αποσπάσει ένα μέρος της αλήθειας για την υπόθεση με τον ψευτο-Χαρίδημο. Εξοργισμένος από την αδιαφορία που του δείχνει η Άλκηστη, ο Αλκιβιάδης θα της φανερώσει την πραγματικά βίαιη πλευρά του χαρακτήρα του.
Η Μελίνα φεύγει κρυφά από τον Αχιλλέα για τα Χανιά όπου θα έχει μια συνάντηση με τον Σήφη,ενώ την ίδια ώρα η Αναστασία παγώνει οταν αντιλαμβάνεται έναν άντρα μέσα στον κήπο της. 
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας