21 Δεκ 2016

Μπρούσκο Επεισόδιο 645 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

Μπρούσκο Επεισόδιο 645
To νέο επεισόδιο 645 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video 


Μπρούσκο επεισόδιο 645 video περίληψη
Ο Αχιλλέας ψάχνει την Μελίνα που όμως έχει πάει κρυφά από όλους στα Χανιά να δει τον Σήφη.Στην συνάντηση τους ο Σήφης είναι της γνώμης πως πρέπει να μάθει και ο Αχιλλέας για τα σχέδια της όμως η Μελίνα δεν πείθεται και αποφασίζει  να προχωρήσει μόνη της. 
 Η Αναστασία θα καταφέρει με την απειλή του όπλου της να πιάσει έναν μπράβο του Αλκιβιάδη που παρακολουθούσε το σπίτι της, όμως παρά τις παροτρύνσεις του Ανδρέα αρνείται να κάνει καταγγελία για το συμβάν στην αστυνομία.
Η έρευνα του Ανδρέα για να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από το σαμποτάζ των κρασιών του Παύλου είναι σε εξέλιξη και ο ίδιος πιστεύει ότι έχει βρει την άκρη του νήματος.
Η Στέλλα κάνει τα αδύνατα δυνατά να αποδείξει στον Ματθαίο ότι ξεπερνάει τις φοβίες της.. Η Γεσθημανή προσεγγίζει την Άλκηστις σε μια προσπάθεια να τους τα ξαναφτιάξει με τον Σήφη, εκείνη όμως την διώχνει.. ενώ ο Αλκιβιάδης γίνεται εξαιρετικά βίαιος μαζί της. Μπρούσκο επεισόδιο 645
Η Δήμητρα πιέζει και απειλεί τον Νεκτάριο, πως προκειμένου να μην μιλήσει στην Μαρίνα για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα, θα πρέπει άμεσα να μεταβιβάσει την περιουσία του στα παιδιά τους
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας