11 Δεκ 2016

ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 53 (VIDEO)

Δείτε σε video το επεισόδιο 53 της σειράς του ALPHA Κύπρου 'Σαν οικογένεια'
Τέσσερα νέα παιδιά, έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί, σε ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δυο κορίτσια. Αυτά τα παιδιά δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν και έφυγαν από το Ίδρυμα, αποφάσισαν να χαρίσουν το ένα στο άλλο, αυτό που είχαν πιο πολύ ανάγκη… μια οικογένεια. Ανάμεσα τους, ένας ανομολόγητος έρωτας…
Σαν οικογένεια επεισόδιο 53 video περίληψη
Ο Λουκάς θέλει όσο τίποτα άλλο να τα έχει καλά με τον Στέφανο και για να του αποδείξει πως μπορεί να υπολογίζει σε αυτόν θα στήσει παγίδα για να καταστρέψει τον Εμμανουήλ . Η Χριστίνα πιέζει τον Αντρέα να επιστρέψει στην οικογένεια του.Ο Γιώργος που την υποστηρίζει βάζει όρο στον πατέρα του πως θα βοηθήσει με την μεταμόσχευση του Γιάννη μόνο αν ο Αντρέας εγκαταλείψει την Κατερίνα . Την ίδια ώρα ο Γιάννης δένεται όλο και πιο πολύ με την Μαρίνα που τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές που περνάει.
Η Στέλλα θα ομολογήσει στον Μηνά πως δεν υπάρχει στην πραγματικότητα δεσμός μεταξύ Νίκης και Γιάννη και πως η Νίκη του είπε ψέμματα. Η Ελένη που προσπαθεί να προστατεψει την μητέρα της από τον Σάββα μαθαίνει για τους εκβιασμούς του Γιώργου στον πατέρα του και ενώ είχε αποφασίσει να προχωρήσει σε δεσμό μαζί του αλλάζει γνώμη. 

ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας