17 Δεκ 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 83

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ KIRALIK ASK Επεισόδιο
Το επεισοδίο 83 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 83 - Περίληψη
Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται. Ο Ομέρ προσπαθεί να συνέλθει από το θάνατο και των δύο γονιών του. Ο Νεμτζί ζητά τη βοήθεια του Σαντρί, πιστεύοντας πως είναι ο μόνος, που θα μπορέσει να κάνει τον νεαρό Ομέρ να ξαναβρεί τον εαυτό του. 
Εν τω μεταξύ, στη ζωή της Ντεφνέ μπαίνει και η Νιχάν. Τα τρία παιδιά κάνουν όνειρα για το μέλλον τους. Η Σουντέ νιώθει ήδη από τότε τα πρώτα σκιρτήματα του έρωτα για τον Σινάν. Τότε, πριν 10 περίπου χρόνια, είχε γίνει και η πρώτη συνάντηση του Ομέρ με τη Ντεφνέ. 
Μία συνάντηση λίγων δευτερολέπτων, την ημέρα που η Ντεφνέ περνούσε με άριστα στο μάθημα του σχεδίου, αλλά ένα ατύχημα στερούσε από τον Ισμαήλ την καριέρα στο ποδόσφαιρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας