7 Δεκ 2016

ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΓΑΠΗΣ (KIRALIK ASK) : Επεισόδιο 84

Το επεισοδίο 84 της νέας Τούρκικης σειράς του Star Συμβόλαιο Αγάπης

Η σειρά αρχικά ξεκίνησε στην τουρκική τηλεόραση μόνο για λίγα επεισόδια, που θα κάλυπτε τους καλοκαιρινούς μήνες. Όμως η τεράστια επιτυχία άλλαξε 180 μοίρες τον αρχικό προγραμματισμό των παραγωγών. Η Ελτσίν Σανγκού και ο Μπαρίς Αρντούτς δημιούργησαν ένα ζευγάρι χαρακτήρων, που το κοινό λάτρεψε. 
H σειρά έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 19 Ιουνίου 2015 και τελικά ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε στις 24 Ιουνίου 2016. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στην Τουρκία στις 23 Σεπτεμβρίου 2016
Συμβόλαιο Αγάπης (Kiralik Ask) : Επεισόδιο 84 - Περίληψη
Ο Σαντρί μεγάλωνε τον Ομέρ χωρίς να δέχεται οικονομική βοήθεια από τον παππού του, αλλά σαν να ήταν δικό του παιδί. Τα χρόνια περνούν. 
Ο Ομέρ πηγαίνει για σπουδές στην Ιταλία, η Σουντέ μετά την απόρριψη του Σινάν φεύγει για την Αμερική. Η Ντεφνέ, που πλέον θεωρεί οικογένεια της τον Ισμαήλ και τη Νιχάν, αναγκάζεται για οικονομικούς λόγους να παρατήσει τις σπουδές της και να βρει δουλειά. 
Όταν πια ο Ομέρ επιστρέφει, αναζητούν μαζί με τον Σινάν τα χρήματα για να φτιάξουν τη δική τους εταιρεία. Από την άλλη, η Ντεφνέ και η Νιχάν δουλεύουν μαζί σε ένα εστιατόριο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας