16 Δεκ 2016

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 71 Video και περίληψη

Δείτε σε Video το επεισόδιο 71 της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 71 video περίληψη
Φοβούμενη πως αν πει την αλήθεια για τους απαγωγείς θα βάλει την ζωή του Σέργιου σε κίνδυνο,η Κυβέλη ναι μεν παραδέχεται ότι την απειλούν όμως θολώνει τα νερά λέγοντας του ψέμματα πως δεν γνωρίζει κάτι άλλο.
 Η Νάντια έχει χάσει κάθε επαφή με τον Αλέξανδρο και η αγωνία της είναι μεγάλη ενώ ο Νικολάου θα τα φτιάξει με την Νέφη που ξανακάνει δυναμική είσοδο στη ζωή του. 
Ο Πάρης βελτιώνεται και ο Τζίμης ζητά από τη Σούγκαρ να τηρήσει την υπόσχεση της και να του χαρίσει το Σαββατοκύριακο που στοιχημάτισε μαζί του. Εκείνη αναγκάζεται να συμφωνήσει. Η Κίκα και ο Άρης έρχονται πολύ κοντά. Η Άννα κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη στο Μάριο ενώ η Κυβέλη ανησυχεί για την υγεία της…
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας