16 Δεκ 2016

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 72 Video και περίληψη

Τα πέντε κλειδιά Επεισόδιο 72 Video
Δείτε σε Video το επεισόδιο 72 της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 72 video περίληψη
Η Βέρα έχει συνέλθει μετά την αποτυχημένη απόπειρα και αναρρώνει, όμως δεν θυμάται τίποτα.  Ο Σέργιος που έχει βάλει κοριό στο τηλέφωνο του Ηλία θα γνωρίσει τον Άρη,κάποιον φίλο της γυναίκας του που μέχρι τώρα αγνοούσε την ύπαρξη του.
Η Κυβέλη αποφεύγει τον Ορέστη σαν την πανούκλα και εκείνος εξοργισμένος από την στάση της παίρνει όρκο πως θα την κάνει να του το πληρώσει,ενώ μέσα στο σπίτι η συμπεριφορά του προς την Βέρα έχει πια αλλάξει εντελώς.
Η Βέρα τον ακούει να της εξομολογείται πως αγωνιούσε για την υγεία της όσον καιρό αυτή νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, ενώ την ίδια ώρα ο Τζίμης θα πάρει ένα δώρο από την Σούγκαρ που πήγε να τον συναντήσει έχοντας πει ψέματα στον Πάρη ότι η μητέρα της είναι άρρωστη... 
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας