31 Δεκ 2016

Τα πέντε (5) κλειδιά Επεισόδιο 75 Video και περίληψη

ta 5 kleidia 75
Δείτε σε Video το επεισόδιο 75 της νέας σειράς του ΑΝΤ1

«Τα πέντε κλειδιά», το ερωτικό θρίλερ της λατρεμένης στο αναγνωστικό κοινό Λένας Μαντά 
ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ VIDEO ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ E-MAIL
Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας στη διασκευή του ομώνυμου βιβλίου και κάτω από το άγρυπνο μάτι της Λένας Μαντά αλλά και η σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ μαζί με μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών συνθέτουν το σκηνικό και ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

Τα πέντε κλειδιά-Επεισόδιο 75 video περίληψη

Στην πρώτη του αποστολή ο Τζίμης θα αναγκαστεί να βάλει την ζωή του σε μεγάλο κίνδυνο καθώς στόχος του είναι να εξουδετερώσει έναν Ρώσο γκάγκστερ . Η Κυβέλη είναι εξω φρενών για το ταξίδι της Βέρας και του Ορέστη και θα ξεσπάσει τα νεύρα της στον Λεωνίδα, τον οποίο θεωρεί υπαίτιο .
Ο Πάρης θα αρνηθεί να βοηθήσει την Σούγκαρ όταν εκείνη του ζητάει να της συμπαρασταθεί στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την μητέρα της, ενώ η Κυβέλη εφαρμόζει ένα ευφυές σχέδιο για να ανακαλύψει τον Ρήγα.
Βρίσκοντας το πεδίο ελεύθερο καθώς ο Ορέστης λείπει έχοντας πάει σε ρομαντικό ταξίδι με την Βέρα,η Άννα θα ξαναδείξει τα δόντια της,ενώ την ίδια στιγμή στον αέρα βγαίνει η εκπομπή της Νάντιας η οποία την φορά αυτή έχει για θέμα τον αυτό-επαναπροσδιορισμό.
 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας