20 Δεκ 2016

Το σόι σου Επεισόδιο 24 Γ κύκλος VIDEO

Το σόι σου Επεισόδιο 24 Γκύκλος VIDEO
Δείτε σε video το επεισόδιο 24 του Γ κύκλου της σειράς του Alpha ''Το Σόι σου''

Ο Σάββας,η Λυδία και το πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι.
Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

ΤΟ ΣΟΙ  ΣΟΥ :Επεισόδιο 24 -Γ Κύκλος -περίληψη επεισοδίου.
«Δάσκαλε που δίδασκες»ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 24 VIDEO Γ ΚΥΚΛΟΣ
Η Χαρά θα γυρίσει στο σπίτι από το σχολείο με τραύματα και η Σάντρα την βοηθάει να περιγράψει στους γονείς της πως έγινε το περιστατικό στην αυλή του σχολείου όταν έπεσε και χτύπησε. 
 Λίγο μετά όμως, η Λυδία ανακαλύπτει πως η μικρή δεν έπεσε κατά λάθος αλλά τσακώθηκε με μια συμμαθήτριά της και τίποτα απ’ αυτά που της είπε νωρίτερα δεν ισχύει.  Μαζί με τον Σάββα, επιβάλλουν στα κορίτσια μια αυστηρή τιμωρία, για παραδειγματισμό, έτσι ώστε να μην ξαναπούν ψέματα.
Οι μικρές δυσανασχετούν και αποφασίζουν να παρακολουθήσουν όλα τα μέλη της οικογένειάς Τριανταφύλλου για να δουν αν είναι πραγματικά ειλικρινείς μεταξύ τους, όπως ισχυρίζονται.  Γρήγορα, θα διαπιστώσουν πως ο κόσμος των «μεγάλων» δεν είναι τόσο αθώος και ειλικρινής. Σιγά – σιγά, όλοι θα εμπλακούν σε ένα μεγάλο μπέρδεμα γεμάτο … αποκαλύψεις!
Δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας