15 Δεκ 2016

Το συγκλονιστικό tweet του Τζιμπρίλ Σισέ


Ο Τζιμπρίλ Σισέ υπέφερε από φρικτούς πόνους στο ισχίο και αναγκάστηκε να προβεί σε ολική αρθροπλαστική αντικατάσταση.
Ένα χρόνο μετά μοιράστηκε το αποτέλεσμα στο λογαριασμό του στο twitter, δείχνοντας την ακτινογραφία από το εσωτερικό του ποδιού του (φωτογραφία).
Πριν από περίπου ένα χρόνο (ίσως και παραπάνω), ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους αγωνιστικούς χώρους αφού δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τους πόνους στα πόδια του.
Λίγο αργότερα πήρε τη μεγάλη απόφαση. Να πραγματοποιήσει μία δύσκολη επέμβαση από τον γιατρό Sebastien Parratte, που θεωρείται κορυφαίος του είδους, αντικαθιστώντας την άρθρωση του ενός του ποδιού με μηχανική.
Όπως δηλώσει και ο ίδιος, ο χόνδρος στο σημείο είχε καταστραφεί εντελώς με αποτέλεσμα να τραυματίζεται συνέχεια η κλείδωση και ο ίδιος να πονά ασταμάτητα.
Αρκετούς μήνες αργότερα, ο 35άχρονος επιθετικός, που δήλωσε πως θέλει να επανέλθει στην ενεργό δράση, μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού του στο twitter το νέο του... πόδι!
Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς, ο ειδικός μηχανισμός αντικατέστησε μέρος της άρθρωσης και πλέον ο Σισέ δεν πονάει καθόλου. Είναι μία πάθηση που ταλαιπωρεί αρκετό κόσμο, αλλά είναι πιο συνηθισμένη σε μεγαλύτερες ηλικίες (οστεοαρθρίτιδα).
contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας