9 Ιαν 2017

Κάντε αίτηση ! Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο για το 2017

Η Royal Caribbean ανακοίνωσε πως αναζητά νέους και νέες που θα πληρωθούν για να κάνουν ταξίδια με τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας.


Η μόνη τους επαγγελματική υποχρέωση είναι να ανεβάζουν φωτογραφίες, βίντεο και ιστοριούλες από τις εμπειρίες τους στο Instagram.
Συγκεκριμένα η εταιρεία αναζητά νέους και νέες άνω των 21 ετών, που να έχουν δικό τους smartphone και να διαθέτουν... ταλέντο στο Instagram (αναφέρεται πως πρέπει να γνωρίζουν καλά τη χρήση και των 23 διαθέσιμων φίλτρων στο Instagram) και στην αφήγηση, να αναζητούν το περίεργο και το μοναδικό και να έχουν περιπετειώδη φύση.
Παράλληλα θα πρέπει να μπορούν να ταξιδέψουν τρεις εβδομάδες το διάστημα μεταξύ Ιουνίου και Ιουλίου 2017 και να ταξιδέψουν με τα κρουαζιερόπλοια Ovation of the Seas (Πεκίνο), Anthem of the Seas (Νέα Υόρκη) και Freedom of the Seas (Βαρκελώνη) με μόνη υποχρέωση να ανεβάζουν καθημερινά posts στο Instagram τόσο από τα κρουαζιερόπλοια, όσο και από τις εκδρομές που θα κάνουν μόλις τα πλοία πιάσουν κάποιο λιμάνι σε περιοχές όπως η Μεσόγειος, η Καραϊβική κ.λπ.
Όλα τα έξοδα είναι πληρωμένα, ενώ παρέχεται και δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες, τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις που διαθέτουν και προσφέρουν τα κρουαζιερόπλοια και επιπλέον ο τυχερός που θα κάνει δωρεάν διακοπές θα πάρει ως αμοιβή και 3000 λίρες Αγγλίας!

πηγή 
Συμπληρώστε την αίτηση μέχρι το τέλος Γενάρη -Δείτε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας