29 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 101 - Β' κύκλος VIDEO (317)9 mines 101 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 101 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 101 - Β' κύκλος (317) 

Η διευθύντρια καλεί τη Σοφία στο νοσοκομείο για κάποιο καινούριο θέμα που έχει προκύψει. Η Μαρίνα επικοινωνεί με τον Μάνο ως Θάλεια, ενώ από τα λόγια του καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά. Μετά από τη δήλωση της Μυρτώς στην Έλσα πως είναι και πάλι ζευγάρι με το Στέφανο, η Έλσα μαζεύει τα πράγματα της από το σπίτι του. Ο Αντρέας λέει στη Δάφνη να συνεχίσει να μένει μαζί με τον Οδυσσέα στο σπίτι του, ώστε να μην αλλάξει περιβάλλον το παιδί. 

Ο Σερέτης επισκέπτεται τη Μάρθα και της λέει πως τάχα υποψιάζεται την Άννα ως δολοφόνο του Δημοσθένους. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και ο αστυνόμος Γρηγορίου διακρίνουν το αμάξι της Μάρθας μέσα στο το υλικό που έχουν από τις κάμερες γύρω από το σπίτι του Δήμου. Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει την Έλσα πως ότι της είπε η Μυρτώ είναι ψέματα. Στο τέλος αναγκάζεται να παραδεχτεί πως την απάτησε.

 Ο Κίμωνας ζητάει από την Άννα να γίνει σύμμαχος του ώστε να κερδίσει ξανά πίσω την Κρίστη. Εκείνη ωστόσο αντιδράει, καθώς θεωρεί πως ο Κίμωνας έδωσε στον Άλκη μια ακόμα ευκαιρία για να την πολεμήσει σε σχέση με την επιμέλεια του Φαίδωνα. Η Ηρώ έρχεται στο γραφείο του Άλκη με σκοπό να υποβάλει την παραίτηση της, εκείνος όμως την τουμπάρει και της κάνει πρόταση γάμου.Ο Μάνος παίρνει από το Χρήστο τα γνήσια αποτελέσματα από τις εξετάσεις του. Για να τις καταθέσει στο συμβούλιο του νοσοκομείου. 

Η Μαρίνα ανησυχεί μήπως η Έλσα έχει πει στο Μάνο την αλήθεια, ότι ζει. Η Μάρθα επικοινωνεί με την Άννα αλλά αποφεύγει να της πει για την επίσκεψη του Σερέτη. Ο Δημήτρης προτείνει στη Δάφνη να βρουν ένα καινούργιο σπίτι για εκείνους και τον Οδυσσέα. Εκείνη του λέει για την απόφαση του Αντρέα να της παραχωρήσει το δικό του. Την ίδια ώρα, η Ελίζα πλημμυρίζει από ευτυχία όταν βλέπει τον Αντρέα να έρχεται σπίτι της φέρνοντας μια βαλίτσα με τα πράγματα του. 

Η Κρίστη πηγαίνει στο ιατρείο του Κίμωνα, την ώρα που εκείνος δίνει τα χρήματα για τη συναυλία της, στο διοργανωτή. Η Σύλβια σχεδιάζει τα επόμενα σχέδια της για να κερδίσει ξανά την εύνοια της Κρίστης. Η Σοφία μπαίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων στο νοσοκομείο και ακούει έκπληκτη το Μάνο που καταγγέλλει ενώπιον της επιτροπής ότι πήγε να τον σκοτώσει. 
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας