31 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 102 - Β' κύκλος VIDEO (318)9 mines 102 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 102 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 102 - Β' κύκλος (318)

Η Μαρίνα επικοινωνεί με την Έλσα, που της ζητάει ν επιστρέψει, εξηγώντας της ότι έχει συμβεί με τον Μάνο και τη Σοφία. Η Μαρίνα ωστόσο αρνείται, καθώς έτσι κι αλλιώς η Σοφία είχε προσπαθήσει να τη σκοτώσει. Η Δάφνη ανακρίνει έναν άντρα που συνελήφθη για μικρο απάτες, ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το θάνατο του από ασθένεια. Η επιτροπή ανακοινώνει στη Σοφία την απόφαση της, που είναι η παύση άσκησης της ιατρικής της ιδιότητας. 

Η Δάφνη διαπιστώνει ότι ο άντρας που ανακρίνει ήταν παλιός υπάλληλος του Δημοσθένους, και στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για επίθεση εναντίον του. Και εκπλήσσεται όταν εκείνος λέει εάν ήξερε ποιος τον σκότωσε, ευχαρίστως θα έπαιρνε τον φόνο πάνω του, καθώς δεν έχει παρά μόνο έναν μήνα ζωής, και κανείς άλλος δεν αξίζει να μπει στη φυλακή για αυτό το κάθαρμα. Την ίδια ώρα, η Μάρθα είναι αποφασισμένη να ομολογήσει, κι ετοιμάζεται για το γραφείο του Γρηγορίου.

 Ο Χρήστος εκπλήσσεται με την ψυχραιμία του Μάνου για το κακό που προκάλεσε στη Σοφία, με τη δουλειά της. Εκείνος εκφράζει για άλλη μια φορά τη βεβαιότητα του πως η Σοφία μπορεί να μη σκότωσε η ίδια τη Μαρίνα, αλλά σίγουρα ξέρει ποιος το έκανε.Στη συνέχεια ξεσπάει, λέγοντας οργισμένος στη Μυρτώ πως αν δε φύγει από την Κύπρο, θα της καταστρέψει την καριέρα. Η Έλσα και η Κρίστη ονειρεύονται τη ζωή τους από την αρχή, όταν όλα τα βάσανα και οι ταλαιπωρίες τους τελειώσουν. Ο Άλκης από την άλλη συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που θα ενισχύσουν την εικόνα της Κρίστης ως ακατάλληλη μάνα, πρώτα που άφησε το παιδί από τα μάτια της στο πάρκο, και τώρα με την αλλεργιογόνο τροφή. Ο δικηγόρος του ωστόσο τον προσγειώνει λέγοντας πως οι περιπτώσεις που πατεράδες παίρνουν την επιμέλεια των παιδιών είναι ελάχιστες. 

Η Δάφνη ξαφνιάζεται όταν βλέπει την Μάρθα έξω από το γραφείο του Γρηγορίου. Ο Αντρέας θέλει να εμπιστευτεί στον Πέτρο το μυστικό του, αλλά εκείνος του λέει πως δεν θέλει να μάθει καθώς με τα παιχνίδια που παίζει το μυαλό του μπορεί άθελα του να τον προδώσει. Η Έλσα βγάζει την πίκρα της στον Μάνο που δεν της είπε την αλήθεια για τον Στέφανο και τη Μυρτώ. Η Σοφία γυρίζει σπίτι της ένα ράκος, ωστόσο δε λέει στη Θεανώ για την αφαίρεση του δικαιώματος να ασκεί το επάγγελμα της. 

Η Ηρώ πιέζει τον Άλκη να βγάλει το διαζύγιο του συναινετικό για να μπορέσουν να παντρευτούν σύντομα. Ο άντρας που προτίθεται να πάρει πάνω του τον φόνο του Δημοσθένους, καταθέτει την ομολογία του στον Δημήτρη. Η Μάρθα ξαφνιάζεται όταν η Δάφνη της μεταφέρει την κατάσταση, ενώ η Εύα πιέζει τον Σερέτη να ανακρίνει ο ίδιος αυτόν τον άντρα…

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας