31 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 103 - Β' κύκλος VIDEO (319)9 mines 103 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 103 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 103 - Β' κύκλος (319)

Ο Δημήτρης γίνεται έξαλλος με τη Δάφνη, αφού καταλαβαίνει πως ο μάρτυρας που ομολόγησε για τη δολοφονία του Δημοσθένους, είναι πλασματικός. Ο Μάνος προτρέπει τον Στέφανο να κυνηγήσει την Έλσα για να γυρίσει κοντά του. Η Σοφία προσπαθεί να αφιερωθεί στην κόρη της, άλλα δεν τα καταφέρνει. Η Δάφνη εξηγεί στη Μάρθα τι ακριβώς έχει συμβεί με τον άντρα που πήρε πάνω του την υπόθεση Δημοσθένους. Εκείνη αντιδράει. Ο Διαμαντίδης ωστόσο μένει ικανοποιημένος με τα νέα, αφού με την ομολογία του άντρα κλείνει το θέμα Δημοσθένους για την οργάνωση. 

Η Δάφνη και ο Αντρέας ανακοινώνουν στο Οδυσσέα την απόφαση τους να χωρίσουν. Η Σοφία, κάτω από την επήρεια των ηρεμιστικών που παίρνει, προσπαθεί να βοηθήσει τη Νεφέλη που κόπηκε στο χεράκι της. Η Σοφία όμως, στο τέλος, πέφτει κάτω αναίσθητη. Ένας πληροφοριοδότης λέει στη Δάφνη πως ο μπράβος του Σερέτη θα λείπει το βράδυ από το σπίτι του. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης έρχεται και της ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, που την υποπτεύθηκε ότι καλύπτει τη Μάρθα. 

Ο μπράβος του Σερέτη φεύγει από το σπίτι του, αλλά έχει στήσει κάμερες παντού μέσα στο χώρο.Η Θεανώ προσπαθεί να συνεφέρει τη Σοφία αλλά τα καταφέρνει και καλεί ασθενοφόρο. Ο Κίμωνας πηγαίνει στον Άλκη και του ζητάει να κάνουν τη συμφωνία, πως αν της δώσει το Φαίδωνα εκείνος θα εξαφανιστεί για πάντα από τη ζωή της. Η Μάρθα εκφράζει στην Άννα τις ενοχές της για τον άντρα που φορτώθηκε το φόνο του Δημοσθένους. Η Άννα όμως την καθησυχάζει θυμίζοντας της ποιος ήταν ο Δήμος και τι κακό θα έκανε αν ζούσε. Η Κρίστη ζητάει από τον Άλκη να την αφήνει να βλέπει το Φαίδωνα. Η Ηρώ όμως που τη βλέπει οργίζεται και της απαγορεύει να πηγαίνει στο σπίτι απρόσκλητη. 

Ο Χρήστος καθησυχάζει τη Θεανώ και τη νεφέλη για τη Σοφία που διέφυγε τον κίνδυνο. Η Θεανώ καταλαβαίνει πως για την κατάσταση της Σοφίας ευθύνεται για άλλη μια φορά ο Μάνος, που ήταν υπαίτιος στο να χάσει η κόρη της την άδεια της ως γιατρός. Ο Αντρέας βλέπει εφιάλτη με τη Δάφνη να του ζητάει βοήθεια. Η Κρίστη μιλάει στην Ηρώ για την ανάγκη της που έχει να βλέπει το παιδί της. Εκείνη δείχνει να μαλακώνει. Η Θεανώ γυρίζει σπίτι και βλέπει το ματωμένο μαχαίρι, με το οποίο έκοψε το δαχτυλάκι της η Νεφέλη

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας