6 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 - Β' κύκλος VIDEO (301)9 mhnes ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 85 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 85 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 85 - Β' κύκλος (301)


Η Σοφία αιφνιδιάζει τον Μάνο, όταν μπαίνει στο στούντιο τη στιγμή που εκείνος μιλάει στους ακροατές του. Η Σοφία τρελαίνεται με την κυνικότητα του Μάνου που της λέει πως απλά του τελείωσε μαζί της. Η Μαρίνα καταλαβαίνει πως ο Μάνος χώρισε με τη Σοφία και ανησυχεί μήπως η Έλσα του είπε την αλήθεια, πως ζει. Ο Αντρέας αντικρούει τα επιχειρήματα της Δάφνης, που υποπτεύεται ανάμειξη του Σερέτη στα βρόμικα κυκλώματα.
 Ο Άλκης καταγράφει την Κρίστη όταν λέει στον Κίμωνα πως είναι μια άθλια μάνα, που άφησε τον Φαίδωνα από τα μάτια της. Η Μυρτώ βρίσκει ευκαιρία και λέει στον Στέφανο πως ποτέ της δεν τον ξεπέρασε. Ο κλειδαράς, συνοδεία της Αστυνομίας ανοίγει το σπίτι της Αρυρώς και μαζί με τη Μάρθα αντικρίζουν το άψυχο σώμα της κοπέλας πάνω στο κρεβάτι της. Η Άννα βρίσκει ευκαιρία την ώρα που ο Δήμος πετάγεται κάπου, και ετοιμάζει τη βαλίτσα της. 
Η Ελίζα πηγαίνει στο σπίτι του Αντρέα πιστεύοντας ότι η Δάφνη λείπει, και αιφνιδιάζεται όταν εκείνη την προτρέπει να κάτσει μαζί τους. Η Άννα είναι έτοιμη να το σκάσει από το σπίτι, όταν επιστρέφει ο μπράβος και της χαλάει τα σχέδια. Ο Διαμαντίδης δίνει στον Άλκη ένα φάκελο της Ηρώς με φωτογραφίες της σε τολμηρές πόζες, όταν δούλευε σαν call girl. Η Μάρθα, σίγουρη πως ο Δήμος κρύβεται πίσω από τον θάνατο της Αργυρώς προσπαθεί να ειδοποιήσει την Άννα. 
Η Μαρίνα μιλάει με τον Μάνο αλλοιώνοντας τη φωνή της, και συστήνεται με το όνομα Θάλεια. Η Έλενα, νιώθοντας τύψεις γι αυτό που έχει προκαλέσει στον Πέτρο, του ζητάει να επισκεφτούν ένα γιατρό. Η Εύα ακούει τον Σερέτη που κανονίζει παράνομη μεταφορά όπλων από τη Ρωσία. Ο Δήμος γυρίζει σπίτι και βλέπει την Άννα να τον σημαδεύει με το όπλο του. 
Η Σοφία ανοίγει την καρδία της στον Δημήτρη για τον Μάνο, και του εξιστορεί τη σχέση τους με κάθε λεπτομέρεια. Ο Οδυσσέας δίνει στη Δάφνη τη διεύθυνση όπου είχε συναντήσει τον Σερέτη, όταν του έδωσε το κοκτέιλ φαρμάκων. Ο Δήμος λέει στην Άννα πως μέσα από εκείνη ήθελε να εκδικηθεί όλες της γυναίκες…


 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας