14 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91 - Β' κύκλος VIDEO (307)9 mhnes ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 86 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 91 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ

9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 91 - Β' κύκλος (307)

Όλοι στο νοσοκομείο αναρωτιούνται πως η Σοφία χορήγησε λάθος φάρμακο, με αποτέλεσμα να πεθάνει ο ασθενής. Ο Χρήστος επιρρίπτει ευθύνες στο Μάνο που με τη συμπεριφορά του την έφτασε σε αυτό το σημείο. Εκείνος τον αντικρούει, όταν μένει μόνος του όμως κατακλύζεται από ενοχές. Η Ελίζα προσπαθεί να προσγειώσει τον ενθουσιασμό του Αντρέα για την όραση του. Εκείνος όμως βλέπει καθαρά το πρόσωπο της και τρελαίνεται από χαρά. 
Η Δάφνη συνεχίζει τις έρευνες της για την πρώην σύζυγο του Σερέτη. Η Εύα και ο Σερέτης σκέφτονται πως να προσεγγίσουν τον Διαμαντίδη. Ο Αντρέας ζητάει από την Ελίζα να κρατήσουν κρυφό το γεγονός πως βλέπει. Ο Θεοχάρης κάνει τα πάντα για να τονώσει το ηθικό της Κρίστης για τη συναυλία. Η Έλενα αφήνει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Πέτρο.
 Η Δάφνη λέει στο Δημήτρη την απόφαση της να είναι μαζί. Ο Χρήστος βεβαιώνει τον Αντρέα πως η όραση του θα επανέλθει μόνιμα πια και ξαφνιάζεται όταν εκείνος του ζητάει να μην το πει στη Δάφνη. Ο Πέτρος βρίσκει το γράμμα της Έλενας. Από τη μια νιώθει λύτρωση με τη φυγή της, κι από την άλλη πίκρα που εκείνος τώρα πια έχει χάσει τη ζωή του. 
Η Μάρθα δίνει το βραχιόλι στην Άννα για να το πάει στο Δημήτρη και την ξορκίζει να χειριστεί την υπόθεση με πειστικότητα για να αποπροσανατολίσουν τις υποψίες που ίπτανται πάνω τους. Η Κρίστη αποφασίζει να πάει το Φαίδωνα στον Άλκη για να μπορέσει να γράψει με τον Κίμωνα ένα καινούργιο τραγούδι για τη συναυλία της. Ο Μάνος, ζητάει τη γνώμη της Έλσας, για το λάθος της Σοφίας που οδήγησε στο θάνατο του ασθενούς της. Όταν η Έλσα τον επικρίνει, οι τύψεις του μεγαλώνουν. Η Σοφία δεν μπορεί να βρει παρηγοριά για το κακό που προκάλεσε. 
Ο Πέτρος ξαφνιάζεται όταν βρίσκει την πόρτα του γραφείου της Δάφνης κλειδωμένη. Εκείνη, δικαιολογείται πως μελετάει μια πολύ σοβαρή υπόθεση με το Δημήτρη. Η Μάρθα λέει στο Φοίβο πως συμφωνεί τελικά να φύγουν στο εξωτερικό με την Ελπίδα, με την προϋπόθεση να παντρευτούν και να πάρει την κηδεμονία της.
 Η Ελίζα εκφράζει στον Αντρέα την αγωνία της μήπως τώρα που επανήλθε η όραση του γυρίσει στη Δάφνη. Η Κρίστη μπαίνει στο γραφείο του Άλκη και τον βρίσκει αγκαλιά με την Ηρώ. Η Έλσα γυρίζει απογοητευμένη από τη συνάντηση της με το Μάνο και ανοίγει την καρδιά της στο Στέφανο, όταν ένα νέο μήνυμα της Μυρτώς έρχεται στο κινητό του. 

Η Δάφνη νιώθει πίκρα με τη μητέρα της που την εγκατέλειψε για δεύτερη φορά. 
Η Διευθύντρια του νοσοκομείου ανακοινώνει στη Θεανώ ότι η Σοφία θα περάσει από Εξεταστική Επιτροπή. Ο Μάνος ζητάει από τον Χρήστο να τον ενημερώνει για τις εξελίξεις σχετικά με τη Σοφία. Η Άννα πηγαίνει το βραχιόλι στο Δημήτρη, αλλά εκείνος δεν πείθεται πως είναι δικό της. Ο Στέφανος νιώθει εγκλωβισμένος αφού νιώθει έντονο πάθος για τη Μυρτώ…

δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας