17 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 - Β' κύκλος VIDEO (308)9 mhnes ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 92 - Β'κύκλος VIDEO
Tο νέο επεισόδιο 92 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 92 - Β' κύκλος (308)
Ο Σέργιος, ο φίλος του Στέφανου, τηλεφωνεί στο σπίτι και η Έλσα ταράζεται αφού νόμιζε πως είναι μαζί. Η γυναίκα του άτυχου άντρα πηγαίνει στο σπίτι της Σοφίας, δίνοντας τη χαριστική βολή στην ήδη βεβαρημένη ψυχολογική της κατάσταση. Η Κρίστη γυρίζει σπίτι και καταλαβαίνει πως ο Κίμωνας και η Σύλβια γνωρίζονται. 

Ο Άλκης πηγαίνει σε επαγγελματικό δείπνο, έχοντας αφήσει τον Φαίδωνα με την Ηρώ. Η Κρίστη δεν πιστεύει τις δικαιολογίες της Σύλβιας και του Κίμωνα για τη γνωριμία τους. Όταν η Σύλβια φεύγει, ο Κίμωνας αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια. Η Θεανώ εκφράζει τις τύψεις της στην Σοφία που δεν της στάθηκε στη σχέση της με τον Μάνο. 

Ο Δημήτρης λέει στο Γρηγορίου πως θα επισκεφτεί τη Μάρθα στο σπίτι της για να καταλάβει τυχόν ανάμειξη της στη δολοφονία του Δήμου. Η Εύα συναντιέται με το Διαμαντίδη και του ζητάει συνεργασία με τον αρχηγό της νέας Red Swan, χωρίς να του αποκαλύψει το Σερέτη.

 Η Σοφία παίρνει μεγάλη δόση ηρεμιστικών χαπιών. Η Έλσα κάνει σκηνή στον Στέφανο που της είπε ψέματα πως θα ήταν με τον Σέργιο. Εκείνος το καλύπτει με τρόπο που την κάνει τελικά να νιώθει άσχημα που τον αμφισβήτησε

 δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας