18 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 93 - Β' κύκλος VIDEO (309)9 mines 93 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 93 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 93 - Β' κύκλος (309)
Ο Αντρέας νιώθει χαρά μικρού παιδιού που βλέπει, και θέλει να μοιράζεται κάθε στιγμή του με την Ελίζα. Η Μυρτώ μιλάει στην συνέντευξη της για έναν έρωτα που άφησε να φύγει. Η Έλσα καταλαβαίνει πως μιλάει για τον Στέφανο. Η Θεανώ βρίσκει τα χάπια της Σοφίας και καταλαβαίνει πως η κόρη της έχασε τον έλεγχο με τον ασθενή της. Η Κρίστη και ο Κίμωνας μιλάνε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τη Σύλβια, όταν εκείνη είναι μπροστά, για να της ρίξουν στάχτη στα μάτια. 
Η Δάφνη προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον Δημήτρη που υποπτεύεται πως η Μάρθα κρύβει κάτι που συνδέει τον θάνατο του Δήμου και της Αργυρώς. Η κυρία από την Πρόνοια ενημερώνει τη Δάφνη πως βγήκε η απόφαση για την υιοθεσία του Οδυσσέα. Ο Πέτρος κάνει να βγει από το σπίτι του όταν πέφτει πάνω στην Εύα. Ο Αντρέας ακυρώνει τη συνάντηση του με την Ελίζα για να πάει μαζί με τη Δάφνη στην Πρόνοια. 
Ο Μάνος ζητάει από τη Μυρτώ να συνεχίσουν την κουβέντα τους off the record, χωρίς εκείνη να υποψιάζεται πως την ηχογραφεί.Η Κρίστη και η Έλσα αφήνουν πίσω τα πικρά λόγια που αντάλλαξαν. Ο Διαμαντίδης πιέζει τον Άλκη να μάθει το ρόλο της Άννας και της Μάρθας στο φόνο του Δημοσθένους. Η Ελπίδα και ο Φοίβος κάνουν όνειρα για τη νέα τους ζωή ως παντρεμένοι. Ο Πέτρος αιφνιδιάζει τη Μάρθα με την επίσκεψη του στο σπίτι της. 
Η Δάφνη και ο Αντρέας περιμένουν με αγωνία την απόφαση της Πρόνοιας. Ο Χρήστος βλέπει έκπληκτος ότι η μορφίνη και η ατροπίνη φυλάσσονται μαζί στο ίδιο συρτάρι, στο νοσοκομείο. Η Δάφνη και ο Αντρέας γίνονται και επίσημα γονείς του Οδυσσέα, με τον Αντρέα να νιώθει ανάμεικτα συναισθήματα. 
Η Μάρθα μιλάει αινιγματικά στον Πέτρο για το δικό της μέλλον, που μπορεί να βρει και την ίδια στην φυλακή. Ο Δημήτρης βλέπει καχύποπτα το γάμο του Φοίβου με την Ελπίδα και τηλεφωνεί στη Δάφνη. Ο Μάνος βρίσκεται σε ένα κατάστημα και βλέπει τη Σοφία. Η Μυρτώ πιέζει τον Στέφανο να βρεθούν. Εκείνος βρίσκει για ακόμα μια φορά δικαιολογία και φεύγει βιαστικά αφήνοντας την Έλσα προβληματισμένη…
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας