18 Ιαν 2017

9 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95 - Β' κύκλος VIDEO (311)9 mines 95 b kyklos
Tο νέο επεισόδιο 95 του Β' κύκλου της σειράς του Star tv '9 μήνες' σε video


TA VIDEO ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟ E-MAIL ΣΑΣ -ΚΛΙΚ ΕΔΩ
9 ΜΗΝΕΣ Επεισόδιο 95 - Β' κύκλος (311)
Η Δάφνη ζητάει από την πρώτη σύζυγο του Σερέτη να κρατήσει κρυφή τη συνάντηση τους. Πεπεισμένος ότι η Μάρθα κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Δημοσθένους, ο Δημήτρης ζητάει από τον Γρηγορίου να βρει στοιχεία από το παρελθόν της. Η Επιτροπή είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ποινή της Σοφίας, όταν μπαίνει ο Χρήστος και διακόπτει τη διαδικασία.

 Η Μυρτώ καταστρώνει σχέδιο για να καταλάβει αν ο Ραζής μπήκε στη ζωή της για να της στήσει κόλπο. Η Κρίστη αγωνιά μήπως το βράδυ της συναυλίας την προδώσει η φωνή της. Η Άννα την καθησυχάζει πως είναι από την κούραση. Ο Άλκης δίνει στη Στέλλα μια συσκευασία με παιδική τροφή που περιέχει αμύγδαλο και της ζητάει να την αντικαταστήσει με αυτές που έχουν στο σπίτι.

Η Επιτροπή και η Διευθύντρια του νοσοκομείου αλλάζουν την απόφαση τους, καθώς πρέπει να εξετάσουν σοβαρά το εύρημα του Χρήστου πως μορφίνη και ατροπίνη ήταν στο ίδιο συρτάρι, και άρα η ευθύνη του λάθους δεν βαραίνει μόνο τη Σοφία. Μετά και από την κουβέντα με την πρώην γυναίκα του Σερέτη, η Δάφνη και ο Δημήτρης βεβαιώνονται πως εκείνος είναι ο αρχηγός της νέας Red Swan. Ο Διαμαντίδης παραδίδει στον Σερέτη το μπρελόκ του Δημοσθένους, ως σύμβουλο και της επίσημης ένταξης του στην οργάνωση. 

Η Σοφία λέει στον Χρήστο ότι δεν υπήρχε λόγος να τη βοηθήσει για την απόφαση της Εξεταστικής, που ελαφρύνει την ποινή της σε τετράμηνη διαθεσιμότητα. Ο Αντρέας μπαίνει στη Δίωξη και βλέπει τη Δάφνη και τον Δημήτρη να φιλιούνται. Ο Γρηγορίου λέει στον Δημήτρη για τα στοιχεία που βρήκε για τη Μάρθα, όταν ήταν στη Θεσσαλονίκη την ίδια περίοδο που βρίσκοταν εκεί και ο Δημοσθένους…
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας