4 Ιαν 2017

Μπρούσκο:Επεισόδιο 654 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη


To νέο επεισόδιο Μπρούσκο 654 του Δ κύκλου της σειράς σε video 


Μπρούσκο επεισόδιο 654 video περίληψη
Ο Αχιλλέας που δεν μπορεί να συνέλθει από τον χωρισμό του με την Μελίνα αισθάνεται αφόρητη την διαμονή του στο σπίτι τους και το εγκαταλείπει, μετακομίζοντας με τα αδέρφια του.
Η Γεσθημανή κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα καθώς βλέπει να πυκνώνουν οι ενδείξεις πως η Μελίνα με τον Σήφη ετοιμάζονται να τα ξαναβρούν.Οι τρείς κοπέλες που είχαν την ατυχή έμπνευση να εκβιάσουν τον Διαμαντή έχουν γίνει τώρα πιόνια στα σχέδια του να ματαιώσει τον γάμο του Μύρου και της Δάφνης. 
Ο Μηνάς και η Κωνσταντίνα είναι οι μόνοι που γνωρίζουν για τα σχέδια της Δάφνης που τα προετοιμάζει με απόλυτη μυστικότητα, καθώς τους έχει βάλει και αυτούς μέσα στο παιχνίδι... Η βεντέτα καλά κρατεί και η οικογένεια του Ανδρέα θα εκδικηθεί τον θάνατο του Αλέξη δολοφονώντας έναν ξάδελφο του Αλκιβιάδη.
Όλόκληρη η οικογένεια των Ματθαίων ασχολείται με τις προετοιμασίες για τον επικείμενο γάμο της Δάφνης που θα γίνει στα Χανιά.Ο Αχιλλέας γίνεται έξαλλος βλέποντας την Δήμητρα όχι μόνο να αρνείται κάθε σχέση της με τον Πάτροκλο αλλά να ζητάει και τα ρέστα από τον Ματθαίο,ενώ η Αναστασία θα απορρίψει κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με την Μελίνα.
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας