11 Ιαν 2017

Μπρούσκο:Επεισόδιο 658 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

mprousko 658 video
To νέο επεισόδιο 658 του Δ κύκλου της σειράς Μπρούσκο σε video 


Μπρούσκο επεισόδιο 658 video περίληψη

Τα παρακάλια και οι πιέσεις των αδελφών του δεν θα κάμψουν την απόφαση του Ματθαίου να αξιώσει δικαστικά την κηδεμονία του γιού του. Η εξέλιξη αυτή έχει κάνει έξαλλη την Αναστασία την οποία μάταια προσπαθεί ο Ανδρέας να καλμάρει,ενώ τόσο ο Σήφης όσο και ο Παύλος έχουν κυριολεκτικά βγει από τα ρούχα τους.
Οι μέρες περνούν αργά και βασανιστικά για την Μελίνα και τον Αχιλλέα επειδή παρά τις αντιξοότητες που έχουν σημαδέψει τη σχέση τους είναι κατά βάθος ακόμα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον. Στο μυαλό του Αλκιβιάδη έχει ριζώσει η σκέψη πως για κάποιον λόγο παίρνει ψέυτικες πληροφορίες από αυτόν που έχει βάλει να παρακολουθεί την Άλκηστη για να μαθαίνει τις κινήσεις της.
Μια απερισκεψία της Δήμητρας που πάνω στην ζήλια της ζητάει από τον Πάτροκλο να χωρίσουν θα έχει ως αποτέλεσμα ένα ξέσπασμα του τόσο βίαιο που την κάνει να παραλύσει από τρόμο.
Ο Σήφης θα γίνει αποδέκτης της οργής του Διαμαντή επειδή τον θεωρεί βασικό υπεύθυνο που ναυάγησε το σχέδιο του να χωρίσουν η Δάφνη και ο Μύρος.Η Δάφνη που θέλει λίγο πριν τον γάμο να πει στον μελλοντα σύζυγο της όλη την αλήθεια για το παρελθόν της δέχεται από όλους αφόρητες πιέσεις να μην το κάνει,  όμως το πράγμα θα στραβώσει από αλλού όταν η απρόσμενη εμφάνιση κάποιου στην Εκκλησία θα κάνει τον Μύρο εξω φρενών.
δείτε το video ΕΔΩ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας