23 Ιαν 2017

Μπρούσκο:Επεισόδιο 659 Δ Κύκλος VIDEO και περίληψη

Μπρούσκο 659,Μπρούσκο 659 video,Μπρούσκο 659 νέο επεισόδιο
To επεισόδιο Μπρούσκο 659 του Δ κύκλου της σειράς  σε video 


Μπρούσκο επεισόδιο 659 video περίληψη

Ο γάμος του Μύρου και της Δάφνης έχει εξελιχθεί σε σήριαλ και όσο πλησιάζει το τελευταίο επεισόδιο η αγωνία για την τελική έκβαση μεγαλώνει.Το μόνο σίγουρο είναι πως οι προκεκλημένοι δεν πλήττουν καθώς εκτός από την αβεβαιότητα για το αν τελικά θα υπάρξει μυστήριο η όχι,διάφορα αστεία περιστατικά εντός και εκτός της Εκκλησίας κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον τους.
 Ο Σήφης και ο Διαμαντής έχουν βγάλει τα μαχαίρια έξω μετά τις κατηγορίες του Διαμαντή πως ο Σήφης ήταν η αιτία που δεν ναύαγησε ο γάμος,και η έχθρα τους εκδηλώνεται πλέον απροκάλυπτα.
Η Δήμητρα που θέλει να χωρίσει τον Πάτροκλο θα υποχρεωθεί να τον συναντήσει για άλλη μια φορά, υποκύπτοντας στις απειλές του,όμως έχει πια συνειδητοποιήσει με ποιον έχει να κάνει.Φοβούμενη πια και για την ζωή της ακόμα,θα ζητήσει την βοήθεια και τις συμβουλές της Χρυσάνθης.
Ο Ματθαίος βάζει μπρος τα μεγάλα μέσα και διαδίδει ψέματα για την Αναστασία για να μπορέσει να πάρει την επιμέλεια του παιδιού. Η Κορίνα ομολογεί στη Δάφνη πως τα έχει με τον Χρήστο και η Κωνσταντίνα αποφασίζει πως πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
Λίγο πριν την αναχώρηση του για την Κύπρο ο Αχιλλέας θα κάνει την τελευταία απέλπιδα προσπάθεια να πείσει την Μελίνα να γυρίσει πίσω μαζί 
του.
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας