11 Ιαν 2017

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ: Επεισόδιο 78 (video και περίληψη)

Τo επεισόδιo 78 της σειράς του Σκάι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ

Δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο, φιλία.
 Από την μία αυτή του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή Τιμολέοντα Παυλίδη (Φίλιππος Σοφιανός) και από την άλλη του αρχικαπετάνιου Ανδρέα Μαντά (Γιώργου Νινιού). 
Άνθρωποι που πέρασαν πλάι - πλάι μια ζωή και τώρα εισπράττουν τους καρπούς των κόπων τους και κάνουν μια αποτίμηση της ζωής τους. 
ΠΡΟΔΟΔΙΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ: Επεισόδιο 78 περίληψη
Την ώρα που ο Πέτερ και η Ανθή έχουν ξεκινήσει για τα δικαστήρια καταφθάνει ο Άρης για μια συνάντηση με τον Στέφανο.Η Λούση θα ρισκάρει υπολογισμένα ξεκινώντας διπλό παιχνίδι με τον Αντρέι παραβλέποντας όμως τις απρόβλεπτες συνέπειες.
 Την ίδια  ώρα ο Ομάρ θα πάρει το δικό του ρίσκο και θα αρχίσει τα παζάρια με κάποιον που γνωρίζει πολύ καλά πως αποτελέι έναν σύμμαχο που δεν πρέπει να παίρνεις αφήφιστα. Μετά τις εκμηστηριεύσεις της Κλαίρης η οποία αποφάσισε να του πει όσα γνωρίζει,ο Παυλίδης θα κάνει το αποφασιστικό βήμα για να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που υπάρχει με την Κλαίρη.
Η Τασία περιχαρής μαθαίνει τα καλά μαντάτα από την Μαρίνα ενώ  ο Φίλιππος  είναι πολύ επιφυλακτικός και δεν αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του στον Παύλο που ήρθε να τον βρει.Η Μυρτώ δέχεται ένα καίριο χτύπημα από τους ανθρώπους της Νίνας, που μπορεί να αποβεί μοιραίο
ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας