11 Ιαν 2017

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ: Επεισόδιο 79 (video και περίληψη)

Τo επεισόδιo 79 της σειράς του Σκάι ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ

Δύο οικογένειες που τις δένει μια δυνατή και δοκιμασμένη στο χρόνο, φιλία.
 Από την μία αυτή του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή Τιμολέοντα Παυλίδη (Φίλιππος Σοφιανός) και από την άλλη του αρχικαπετάνιου Ανδρέα Μαντά (Γιώργου Νινιού). 
Άνθρωποι που πέρασαν πλάι - πλάι μια ζωή και τώρα εισπράττουν τους καρπούς των κόπων τους και κάνουν μια αποτίμηση της ζωής τους. 

ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ: Επεισόδιο 79 περίληψη
Μια απώλεια θα σημαδέψει την ζωή της Μυρτώς, ενω ο Παυλίδης που είναι εξαιρετικά ανήσυχος μετά από την συζήτηση που έκανε με τον Γεωργίου, θα συναντηθεί με τον Άρη ζητώντας του να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
Ο Μάρκος θα δεχθεί την επίσκεψη της Μάγιας,η οποία μετανιωμένη επιχειρεί να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ τους, ενώ ο Ομάρ έχει πια κάνει την Λούση υποχείριο του καθώς εκείνη δεν αντιλαμβάνεται πως η επαφή μαζί του εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους.
Ο Φίλιππος δέχεται ασφυκτική πίεση από τον Παύλο που απαιτεί να μάθει την αλήθεια, ενώ ο Πέτερ προσπαθεί να ματαιώσει τα σχέδια του Πανίκου που ετοιμάζεται να καταφέρει ένα καίριο πλήγμα στον Στέφανο.Στο μεταξύ ο Παυλίδης ζητά τη βοήθεια της Ζωής για να συναντήσει τον Αντρέι…
δείτε το video ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας